Jeugdcompetitie! De tussenstand

13-04-2016

Maarliefst 58 jeugdleden doen mee aan de voorjaarscompetitie in diverse leeftijdsklassen. De competitie is nu halverwege, dus mooi tijd voor een tussenstandje.

 

Ingezonden door: Jaap van der Wiel

 

 

In U19-II speelt team J1 met Ilse, Cin-Yie, Vincent, David en Tristan. Dit team heeft het lastig en vindt zich terug op plek 4 met 10 punten. Het plezier in het team is er echter niet minder om.

 

In U17-II spelen twee teams. Team J2 stevent rechtstreeks op het kampioenschap af. Jari, Tim, Ashmita, Fleur en Olin winnen hun wedstrijden erg makkelijk. Deelname aan het RKR staat al bijna vast. Daar zal de tegenstand vast wel groter zijn.


Team 3 met coach Joke draait iets minder makkelijk. Het kampioensteam van vorig jaar moet nu opboksen tegen grotere tegenstanders. Nu met 15 punten op plek 4, maar plek 2 is binnen handbereik. Maureen komt het team af en toe bijstaan en heeft al een paar mooie resultaten geboekt.
 

Ook in U15 spelen twee teams. J4 doet het goed met 27 punten. Shaqiel, Dennis, Angelino, Anouk, Anastasia en Annabel staan maar 2 punten achter de koploper, dus ook hier zijn er nog kampioenskansen.


J5 bestaat uit het opstapteam O1 van vorig jaar en de overstap naar de gewone competitie valt zwaar bij Lena, Sanne, Laura, Daniel, Ricky en Olivier. Slechts 4 puntjes werden bij elkaar gesprokkeld. Maar ook hier staan meedoen en plezier bovenaan.


In U13 spelen Chrystal, Flora, Victoria, Maureen, Nusan en Hugo. Ook dit team J6 staat fier bovenaan met 5 punten voorsprong op nr 2. Dat Maureen af en toe meedoet in J3 geeft de presentatie van de andere spelers nog meer glans.

Naast de gewone jeugdcompetitie spelen 4 teams in de opstapcompetitie. 


Team O1 speelt in U15. Jelte, Max, Tim, Lola, Caithlyn, Féye en Julia hebben het zwaar in de sterkste U15 poule en vinden zich terug op de voorlaatste plaats.

 

Ook in U15 staat O2 met de youngsters Anne, Sara, Luka, Prathy, Esther en Aditya verrassend op plek 1. Verrassend omdat het team eigenlijk een leeftijdsgroep lager mag spelen. Kunnen ze dit volhouden? We blijven het team volgen.


In de U12 spelen Keano, Silvan, Thimo, Alishia, Jackie en Kornelia in team O3. Dit team doet het ook goed en staat op plaats 4. Plaats 4? Ja, maar slechts 3 puntjes minder dan de koploper, dus ook hier ligt alles nog open.


Team J4 speelt ook in U12 en Iskender, Minh Duy, Ashish, Amelia, Husna en Marisa doen het goed met plaats 2 tot nu toe. Helaas is Conquesto veel te sterk in deze poule, maar plaats 2 is zeker een goede prestatie.

 

 

 

 

 

Terug