Van de voorzitter

04-05-2016
Met het lengen van de dagen nadert het einde van het seizoen alweer (te) snel. De jeugdcompetitie komt in een beslissend stadium, net als de voorjaarscompetitie van de senioren. En dit jaar beginnen we in juni met Zomerbadminton (alleen voor abonnementhouders).

Ontwikkelingen
Ondertussen zijn er verschillende ontwikkelingen. Zo zijn we bijvoorbeeld in gesprek met de beheerder van de hal op onze hoofdlocatie om plannen ter verbetering van de hal door te voeren. 
 
Daarnaast vraag ik hierbij graag jullie aandacht voor 'de gouden regels van Drop Shot'. We hebben een mooie traditie waarbij we onderling onze wedstrijden regelen (geen 'afhangsysteem' of op tijd). Dat staat of valt met de sportiviteit om a) met elkaar en met verschillende niveaus te spelen en b) na twee sets de baan ook echt vrij te geven (als het druk is). Houd je aan die traditie en bijkomende afspraken en wijs elkaar er ook vooral op. Zo houden we samen de sfeer goed.

Ten slotte wil ik graag laten weten dat Arjen Eerden (penningmeester) en Leonie Kosters (secretaris) hebben aangegeven dat zij na meerdere jaren in het bestuur tijd aan andere dingen willen gaan besteden. Dus ik kom graag in contact met leden die het leuk zouden vinden om bestuurslid van Drop Shot te zijn. Kom vooral eens praten en laat je niet weerhouden door (onterechte) beelden dat een bestuursfunctie heel zwaar zou zijn. Drop Shot verdient een goed bestuur!

Toernooi
In mei organiseren we alweer voor de vierde keer het Phytalis-Drop Shot Grand Prix Toernooi, ook wel het PDSGPT genoemd... ;-)  Kom allemaal kijken of zelf spelen op 14 en 15 mei. Volgend jaar is de naam van het toernooi iets korter, want dan is het de 'Master Finals', de afsluiting van de cyclus van Mastertoernooien in Nederland. Die vijfde editie is onderdeel van '70 jaar Drop Shot' en wordt nog groter en mooier!

Met sportieve groet, namens Arjen en Leonie,
Harmen Droppers
 
Terug