Nieuwe ideeën en mogelijkheden voor Drop Shot!

26-06-2016

Op zaterdag 18 juni waren de leden van de diverse commissies van BC Drop Shot uitgenodigd voor de jaarlijkse bestuursdag. Dit keer niet een heel weekend ergens in Nederland, maar één dag in Den Haag met een barbecue als afsluiting. De koppen werden bij elkaar gestoken waar goede, leuke en nieuwe ideeën uit voort zijn gekomen!

 

Voor het bestuur was dit een geslaagd experiment om de betrokkenheid van leden te vergroten. Komend seizoen is het de bedoeling om in ieder geval twee keer een (mid)dag als deze te organiseren. Hopelijk sluiten dan nog meer leden aan om mee te denken.

 

De dag begon met een gedeelte waarin de financiële plannen gedeeld werden met de commissievoorzitters. Ook was er een korte evaluatie van dit seizoen. Later op de middag sloten leden van de verschillende commissies aan. Er werden verschillende workshoprondes gehouden: meedenken over de doorstroming en aansluiting van de jeugd bij de senioren, hoe nieuwe sponsors aan te trekken en de huidige sponsors tevreden te houden en de strategie van Drop Shot voor de komende jaren. Allemaal onderwerpen die aan bod kwamen en waar over meegepraat kon worden.

 

Naast deze onderwerpen was er ook een mogelijkheid om na te denken over (ver)nieuwe(nde) activiteiten. Zo kwam het idee op voor een seizoenstart, waarbij alle Drop Shotters zijn uitgenodigd om met zijn allen het nieuwe seizoen in te luiden. Genoeg leuke ideeën dus!

 

De middag werd afgesloten met een barbecue. Ondanks de regen werd het erg gezellig en sloot iedereen met een volle maag de dag af. 

 

Terug