De Tussenstand

12-12-2016

De laatste maanden van de competitie zijn ingegaan, tijd voor een tussenstand! Met maar liefst 16 teams speelt BC Drop Shot dit seizoen de competitie, verdeeld over verschillende niveau’s. 5 Van deze teams komen uit in de bondscompetitie, 11 in de regionale najaarscompetitie. Lees snel hoe het de teams vergaat.

 

Bondscompetitie (overzicht)

 

Bij de derde divisie teams zijn de resultaten dit jaar verdeeld. Team 3 maakt de verwachtingen waar en staat stabiel aan kop. Met maar liefst 18 punten lopen zij uit op de nummer 2. Een mooie prestatie! Het tweede team treft het minder. Zij voeren helaas de onderkant van de lijst aan. Het eerste team staat stabiel in de middenmoot op een nette vierde plek.

 

Ook in de vierde divisie zijn de uitslagen verdeeld. Helaas staat team 4 op dit moment onderaan. Team 5 maakt het spannend en staat met een gelijk aantal punten als de nummer 5 op een 6e plek, op een punt achterstand gevolgd door de nummer 7.

 

Najaarscompetitie Zuid-West (overzicht)

 

In de regionale competitie doen naast 9 mixed teams, ook 2 mannenteams mee. Het mannenteam 1 en 2 staan op dit moment respectievelijk op de 6e en 3e plaats.

 

De meeste mixed teams in de najaarscompetitie staan op dit moment op handhaven. Drie teams vormen hierop uitzonderingen. Team 7 (eerste klasse) staat op dit moment op een tweede plaats met 1 punt voorsprong op de nummer 3. Team 10 staat eveneens tweede (vierde klasse) en team 13 staat helaas op dit moment onderaan (zesde klasse).

 

De volledige overzichten van beide competities vind je onder de links in de titels.

 

BC Drop Shot wenst alle teams heel veel succes met de eindsprint!

 

 

 

Terug