BC Drop Shot wenst iedereen een gezond en sportief 2017!

31-12-2016

De kerstdagen zijn weer voorbij, het nieuwe jaar gaat van start. We hopen dat je mooie en vooral gezellige dagen met vrienden en familie gehad hebt en wensen je een gezond en sportief 2017!

 

Het einde van 2016 en de start van het nieuwe jaar bieden een mooie gelegenheid om samen terug te kijken op het afgelopen jaar en vooruit te blikken op wat 2017 gaat brengen.

 

We delen graag wat hoogtepunten van 2016 met je:

 • Het aantal vrijwilligers bij Drop Shot groeide verder. Er zijn nu meerdere, goed gevulde commissies die druk bezig zijn om hun plannen uit te rollen. Eervolle vermelding voor de nieuwe TC die meteen in het diepe werd gegooid!
 • Zoals gelukkig bijna elk jaar, hadden we ook in 2016 een aantal kampioensteams: team 3 (4e divisie), team 9 (3e klasse) en herenteam 3 (C-klasse).
 • Het aantal spelers aan de Gaslaan groeide eindelijk weer. We hopen dat dit doorzet!
 • Het is gelukt om een start te maken met een eigen jeugdtoernooi, als nieuwe loot aan de stam naast het Zomer- en Wintertoernooi, de Grand Prix en het Clubkampioenschap. Deze toernooien worden nog steeds goed bezocht.
 • Het Zomerbadminton was, mede dankzij de verkoop van abonnementen voor drie maanden, een groot succes. Veel spelers weten de weg naar Drop Shot te vinden!

 

Ook in 2017 staat er weer veel te gebeuren:

 • Op 1 oktober van dit jaar bestaat BC Drop Shot, de oudste badmintonvereniging van Nederland, 70 jaar! 
 • Hoewel eigenlijk net te vroeg, zal het Grand Prix toernooi een moment zijn waarop we aandacht besteden aan het jubileum. Het is bovendien een lustrumtoernooi (de 5e keer alweer!) en daarom pakken we het groots aan: in overleg met Badminton Nederland is het toernooi nu de Master Finals, waar de top van de Mastertoernooien strijdt om de eindprijzen. 
 • De kans is groot dat we in het seizoen 2017-2018 weer een vlaggenschip in de tweede divisie hebben! Team 3 staat immers een straatlengte voor in de huidige competitie. We gaan er alles aan doen om komend seizoen dat niveau te behouden en verder te bouwen aan een vereniging die op alle competitieniveaus is vertegenwoordigd.
 • Onze jeugdafdeling groeit nog steeds. Ook in 2017 gaan we verder met het verbeteren van het aanbod van trainingen en andere jeugdactiviteiten. Er komt een tweede editie van ons jeugdtoernooi en ook op andere toernooien zien we ongetwijfeld de talentjes van Drop Shot!
 • Voor de recreatieve spelers willen we afwisselend aan de Gaslaan en op Mariahoeve een husselavond gaan organiseren. Ook formeren we een groepje leden dat als aanspreekpunt voor de recreatie optreedt, want we willen graag weten hoe we het aanbod ook hier kunnen verbeteren.
 • En dan is er natuurlijk op heel korte termijn al het jaarlijkse Wintertoernooi: komende zaterdag 7 januari. We zien jou daar toch ook (als speler of toeschouwer)?

 

We gaan er een mooi jaar van maken!

 

 

 

 

 

Terug