BC Drop Shot sponsor: Macaré Sport

06-03-2017

Macaré Sport

Enkele jaren gelden, in 2014, heeft Dave Regeer Sport overgenomen. Een bedrijf dat al 25 jaar bestond en een grote bekendheid heeft in de badmintonwereld. Het filiaal in Zoetermeer bestaat al langere tijd en is blijven bestaan. Daarnaast heeft Dave een vestiging geopend in Sportcentrum Mariahoeve. Dit maakt de winkel meteen uniek: je kan de artikelen meteen testen in het sportcentrum!

 

Badminton

Dave speelt al sinds 1992 badminton bij BC DKC, maar niet alleen steekt hij veel tijd in het trainen. Hij geeft daarnaast ook training en doet vrijwilligerswerk voor de club. “Overigens vind ik een hoop andere sporten ook leuk om te doen. Maar badminton blijft toch wel mijn sport!”

 

Een echte badmintonfanaat dus en vraag je naar zijn mooiste badmintonherinnering, dan gaat hij twijfelen. Was het de wedstrijd tussen Taufik en Gade op het WK of de toch Olympische Spelen in Londen? Of toch de dag dat BC DKC landskampioen werd, de finale op het NK van Rikkert en Dennis of toch de weekendjes weg met Velo en DKC? “….ik kan niet kiezen, er zijn er te veel!”, aldus Dave.

 

Sponsor van BC Drop Shot

Van kleins af aan is Dave al lid van BC DKC, maar is daarnaast ook sponsor van BC Drop Shot. Wat is zijn band met BC Drop Shot en wat doet hij eigenlijk voor de club? In zijn werkzaamheden bij DKC heeft hij samengewerkt met BC Drop Shot. Sinds dit jaar is Dave ook één van de jeugdtrainers van BC Drop Shot op de zaterdagmiddag. 

 

Daarnaast is Macaré Sport/Regeer Sport al jarenlang sponsor van BC Drop Shot. Dave geeft aan dat het belangrijk is dat er actieve verenigingen als Drop Shot zijn. “Het is een enorm gezellige en actieve club!”. Drop Shot heeft verschillende locaties, verschillende nationaliteiten, verschillende leeftijden en verschillende niveaus. Dat kom je niet vaak tegen. De samenwerking tussen de club en Macaré Sport/Regeer Sport wilde Dave graag in stand houden en daarom ondersteund hij de club financieel. 

 

Wensen voor de toekomst

Dave hoopt dat de jeugdafdeling zich blijft ontwikkelen en er na verloop van tijd veel enthousiaste jeugd is met hart voor de club. In hen ziet hij graag de nieuwe commissieleden, bestuurders en fanatieke competitiespelers. Dit jaar is team 3 ook goed aan het spelen in de 3e divisie (en zijn inmiddels kampioen). “Hopelijk zien we Drop Shot over een paar jaar weer terug op het hoogste niveau. DKC, Velo en Drop Shot in de play offs moet wel sfeer genereren hier in de regio!”

 

Als laatste geeft Dave nog mee aan de spelers dat ze altijd langs kunnen komen voor een praatje of advies. Maar, je kan hem ook uitnodigen voor een wedstrijdje badminton, tennis, squash, tafeltennis, darten of sjoelen. Gezelligheid aan de bar is natuurlijk ook altijd goed. In ieder geval: “Tot snel!”.

 

Contact

Macaré Sport / Regeer Sport

Het Kleine Loo 12 / Zuidwijkstraat 12

2592 CE Den Haag / 2729 KD Zoetermeer

06 302 93 871 / 06 535 68 098

info@regeersport.nl

 

 

 

Terug