Robbert de Keijzer nieuwe trainer BC Dropshot

02-06-2017

Met trots presenteert BC Drop Shot Robbert de Keijzer als nieuwe hoofdtrainer voor de seniorenselecties 1 en 2. De doelstelling is om met hem de stap te maken naar de 1e divisie.

 

Robbert de Keijzer neemt zijn ervaring als trainer van jeugd en senioren bij DKC mee. Hij leidde DKC 1 vorig seizoen naar de finale van de Eredivisie en de Carlton GT Cup. Ook is Robbert bondscoach van de Nederlandse talenten. Dat betekent dat hij soms afwezig zal zijn om bij (internationale) toernooien van de jeugd aanwezig te zijn. Wij geloven dat hij een kwaliteitsimpuls kan geven aan de seniorenselecties van BC Drop Shot.

 

Op dit moment probeert BC Drop Shot de trainingen van de jeugdselecties zo te plannen dat Robbert ook deze groepen training kan gaan geven. Als dit lukt, wordt Robbert ook trainer van de jeugd van BC Drop Shot. Van beide kanten is de intentie uitgesproken om op die manier ook een nieuwe impuls aan de groeiende jeugdafdeling van de vereniging te geven (100+ jeugdleden). Robbert zou daarmee het goede werk voortzetten dat Dennis Tjin Asjoe de afgelopen twee jaar heeft gedaan bij de jeugd.

 

De contractering van Robbert de Keijzer in combinatie met langjarige sponsorcontracten met Fysiopraktijk Rijswijk/Phytalis, Van de Kolk Hypotheken en Victor helpt BC Drop Shot om opnieuw een stap te zetten binnen het plan ‘Drop Shot 2020’. In het wedstrijdbadminton heeft BC Drop Shot de ambitie om in 2020 structureel in alle klassen – van 1e divisie t/m de laagste regionale klasse – vertegenwoordigd te zijn met minimaal één team, gevoed vanuit een grote, sterke jeugdopleiding.

 

Het bestuur van BC Drop Shot

 

Terug