Gezocht: Jeugdtrainer!

29-06-2017

Badmintonclub Drop Shot is de oudste badmintonvereniging van Nederland en biedt zeven dagen in de week de mogelijkheid om badminton te spelen op drie locaties. Voor de jeugd biedt de vereniging op vier momenten een basis jeugdtraining aan en op twee momenten een jeugd selectietraining aan.

 

Voor volgend seizoen zoekt Drop Shot een enthousiaste jeugdtrainer om les te geven op de zaterdagmiddag van 14.00u tot 15.30u op de locatie Piet Vink te Ypenburg.

 

Wat houdt trainer zijn bij Drop Shot in?

 

● Werken met een visie: de actieve jeugdcommissie werkt volgens een visie aan verbetering van de jeugdopleiding van Drop Shot en hierbij is de trainer zeer belangrijk.

● Werken in een team: samen met de jeugdbegeleiders verzorg je een training in lijn met het jaarplan, maar daarnaast werk je ook samen met de andere jeugdtrainers en onze jeugd sportcoördinator om gezamenlijk de trainingen optimaal op elkaar af te stemmen, uit te werken en te verbeteren.

 

Wij zoeken iemand die het enthousiasme voor de badmintonsport kan overdragen op de jeugd. Iemand met veel energie, maar ook met geduld voor die kinderen die dat nodig hebben.

 

Wij zoeken een trainer met een SL3 certificaat of iemand met een SL2 certificaat die de ambitie heeft om het SL3 certificaat te behalen. De vereniging biedt hiervoor mogelijkheden.

 

Wij bieden een gezellige en ambitieuze vereniging, de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en een financiële vrijwilligersvergoeding.

 

Drop shot vraagt van iedereen die met jeugd werkt een Verklaring omtrent Gedrag (VOG).

 

Interesse? Stuur een e-mail naar: jeugd@bcdropshot.nl

 

 

 

 

Terug