TEAM 1 KAMPIOEN

15-01-2018

Team 1 is kampioen en dat gaan we met alle leden vieren. Op zaterdag 20 januari speelt team 1 thuis tegen Duinwijck. Na afloop toasten we met alle leden op het kampioenschap. Dat zal waarschijnlijk vanaf 17.00 uur beginnen. Natuurlijk is het nog veel leuker als je eerder komt zodat je alle teams nog mentaal kunt ondersteunen. De wedstrijden beginnen om 13.30 uur. Plaats van handeling: Sportcentrum Mariahoeve. Onze teams hebben jouw steun hard nodig!

 

Promotie naar 1e Divisie

Team 1 promoveert naar de 1e divisie. Dat is dus nog maar 1 stap onder de eredivisie (het hoogste niveau in Nederland). Een grote stap! Vanaf de 1e divisie zijn de wedstrijden van een echt ander niveau. Meer snelheid, meer vaardigheid en spectaculairder. Ook zullen wedstrijden geleid worden door echte scheidsrechters vanuit de bond. Er zal volgend competitieseizoen daarom nogal wat veranderd moeten worden om aan de eisen te voldoen. 

 

Voor het historische besef: Op de weg terug

We zijn op de weg terug. Misschien ben je niet zo bekend met het verleden van BC Drop Shot, maar BC Drop Shot was ruim 40 jaar een vaste waarde op het hoogste niveau. Met deze promotie hebben we een belangrijke stap gezet. Natuurlijk is het enorm belangrijk dat de teams daaronder ook goed blijven presteren zodat de aansluiting goed blijft.