Wisselingen Team 1 en Trainingen Selectiegroepen

23-10-2018

 

 

 

Om persoonlijke redenen heeft Robbert de Keijzer helaas moeten besluiten het wat rustiger aan te doen, waardoor hij genoodzaakt is (voorlopig) te stoppen als trainer bij BC Drop Shot. In principe tot einde van dit seizoen, maar zal ergens in december/januari met Robbert bekeken worden of hij weer BC Drop Shot als trainer onder zijn hoede zal nemen, of dat het tijdelijke afscheid dan definitief is.


De trainingen gaan natuurlijk gewoon door, alleen staan er dan andere trainers voor de groepen van Robbert.

 

De jeugdselectie op de maandag en donderdag zal door Dave Macaré ingevuld worden.

Robert Hoogland verschuift van de dinsdagavond naar de donderdagavond en vervangt voor die groepen Robbert de Keijzer (wel makkelijk dat de trainers roepnaam praktisch gelijk blijft). Robbie Kneefel is bereid gevonden om dan Robert H te vervangen op de dinsdagavond.

Op deze wijze blijft de kwaliteit van de trainingen op het benodigde niveau.

 

We wensen Robert de Keijzer veel sterkte toe in zijn Drop Shotloze periode, al zal hij niet geheel uit beeld verdwijnen en team 1 komen aanmoedigen waar mogelijk.

Hiermee een mooi bruggetje geslagen naar Team 1, want daar zal de coaching overgenomen gaan worden door Robbie Kneefel.

Ook is Francien van der Aar, de "moeder van .....", bereid gevonden om de rol van teammanager op zich te nemen om alle randzaken rond het team te regelen, zodat de spelers en Robbie in staat worden gesteld een optimale prestatie neer te kunnen zetten tijdens de wedstrijden. En Mark van Beek zal zijdelings nog aan team 1 verbonden blijven.

 

TC en Bestuur BC Drop Shot