BC Drop Shot-ters Toernooispelers???????

17-12-2018

De Regio Senioren Kampioenschappen 2018 werden weer georganiseerd door BCRS, en daar deden vanuit BC Drop Shot Stefanie, Jaymie, Kaylee, Mats en David aan mee.

Mats werd tweede in MD6, Stefanie pakte 2 prijzen, met een 1ste plaats in VD6 en tweede in VE6. Jaymie werd regiokampioene in VE1 en tweede in GD1.

 

De leden van de jeugdselectie moeten verplicht deelnemen aan minstens 3 "aansprekende" toernooien, en wat is er dan leuker om met een hele grote groep deel te nemen aan de toernooien van het Regio Jeugd Circuit. Tot wel 18 DropShotters hebben aan drie RJC toernooien meegedaan, met ook nog eens een vracht aan zilverwerk wat nu in verschillende huizen de schoorsteenmantel of vitrinekast verfraait.

Het eerste RJC toernooi waar de jeugd in grote getale aan deelnam was in oktober bij BC Mix.

In november stond het RJC BC Delft op het programma, waarna in december RJC BCRS volgde.

En het leuke is dat verspreid over alle RJC toernooien tot nu toe bijna iedere Drop Shotter wel een prijs heeft gewonnen. En sommigen staan in de top 3 van de rangschikking of zelfs bovenaan.

Nog 2 te gaan in de RJC reeks, met RJC TFS Barendrecht in het eerste weekend van januari 2019 en RJC VELO ergens in april.

 

Net na de kerst wordt in Hoensbroek het Carlton International Youth Tournament CIYT 2018 georganiseerd. Hieraan doen spelers mee vanuit zo'n beetje heel Europa en het is ook leuk dat zoveel mogelijk poules worden gemaakt met spelers uit verschillende landen. Er doen ook een aantal jeugdspelers van BC Drop Shot aan mee. Veel succes: Nagasharan, Shreyash, Mats, Beau, Rutvik, David, Tejaswini, Stefanie, Jaymie en Kaylee.