Team 1 Kampioen

19-01-2019

Team 1 is kampioen! Zaterdagavond 19 januari 2019 heeft ons eerste team  al twee wedstrijden voor het competitie-einde, het kampioenschap op grootse wijze in een kolkende arena binnen gehaald. Door dit kampioenschap komt Drop Shot komend seizoen uit in de eredivisie, het allerhoogste niveau in Nederland.

 

Tot het laatst toe spannend
In Sportcentrum Mariahoeve was een heuse arena opgebouwd. Met veel publieke steun kregen de speler zichtbaar vleugels. Zoals het dit seizoen wel vaker bleek, trok ook in deze wedstrijd Drop Shot bijna alle beslissende punten naar zich toe. Toch bleef het tot aan de laatste wedstrijd spannend. Precies op hetzelfde moment werd een andere wedstrijd van een directe concurrent verspeeld. Toen de laatste partij ook winnend werd afgesloten was het kampioenschap binnen en barstte het feest los.

 

Extra glans
Het kampioenschap heeft extra glans. Precies 25 jaar geleden moest Drop Shot het hoogste toneel verlaten en stond het op randje van omvallen. Na hard werken, veel vrijwilligers en nooit opgeven is veel bereikt en gaat meer bereikt worden. De ambitie van spelers, sponsors en bestuur is niet om mee te doen, maar om een verschil te maken. Het zaterdagavondje Drop Shot is terug!

 

Fotografie: René Lagerwaard