BC Drop Shot zoekt een jeugdtrainer

06-08-2019

BC Drop Shot zoekt een jeugdtrainer

Haagse badmintonclub BC Drop Shot is op zoek naar een jeugdtrainer voor de zaterdagmiddagen van 14:00 – 15:30 in sporthal Piet Vink te Ypenburg, Den Haag. De trainer kan al vanaf het begin van het seizoen (september 2019) aan de slag!

 

Wie zoeken wij? Wij zoeken naar een enthousiaste trainer, die kinderen het plezier van badminton kan laten beleven. Verder kan de trainer de kinderen motiveren om competitie te spelen en ze naar een hoger niveau te brengen. De trainer zal training geven aan kinderen van verschillende speelniveaus. Daarom willen we graag dat onze trainer het leuk vindt om aan allerlei jeugdniveaus en leeftijden training te geven!

 

Op de Piet Vink trainen er kinderen (leeftijden tussen 6 – 17 jaar) die net begonnen zijn tot kinderen die al 5 jaar ervaring hebben. De trainer zal geholpen worden door 2 ervaren jeugd-assistenten. Door de assistenten kan de training goed opgedeeld worden, zodat de trainer genoeg aandacht kan geven aan iedereen. We trainen op de Piet Vink op 6 banen en we verwachten dit seizoen rond de 12 tot 20 kinderen per training.

 

Met 15 jeugdteams in de voorjaars- en opstapcompetitie in 2018-2019 is BC Drop Shot een van de grootste jeugdclubs uit de regio. Maar we streven nog steeds om door te groeien met onze jeugd (in niveau en aantallen). Dat geldt ook voor de Piet Vink, dus ben jij de trainer die ons helpt verder te groeien? Stuur dan snel een mailtje met je CV (als trainer/speler) naar jeugd@bcdropshot.nl! Ook voor meer informatie kan je ons altijd een mailtje sturen.

Denken wij dat jouw CV en motivatie bij BC Drop Shot past, dan nodigen wij jou uit voor een gesprek, waarin we nader kunnen kennismaken, ideeën uitwisselen, wat BC Drop Shot jou te bieden heeft en wellicht komen we tot een samenwerkingsverband.

 

We zien je zo snel mogelijk bij ons op de club!

Anwar Orie,

Namens de jeugdcommissie BC Drop Shot