Sponsor van de Kolk

25-05-2015

Een familiebedrijf dat zich voornamelijk richt op hypothecaire financiering en verzekeringen, waarbij persoonlijk contact met de klant centraal staat! Wij gingen in gesprek met Alex & Jaap van de Kolk, sponsors van BC Drop Shot.

 

Van de Kolk

“Wij kennen al onze klanten persoonlijk, want meedenken met de klant vinden wij erg belangrijk”, vertelt Jaap. “Zo kunnen we op heel korte termijn een afspraak maken, die is afgestemd op de werkuren van de klant.”

 

Van de Kolk is in 2004 opgericht door Jaap van de Kolk. “Wij bieden een volledig onafhankelijk overzicht van alle producten die op de markt zijn, dus niet van maar één aanbieder.”, licht Jaap toe. Binnen een half jaar werd het al druk en kwam ook zoon Alex erbij.

 

De badmintonsport zit al jaren in de familie. Zo was Jaap op 16-jarige leeftijd een A-speler.  “Het meest memorabele moment vond ik mijn single tegen Herman Leidelmeijer, die destijds een week eerder Nederlands kampioen was geworden. Ondanks dat hij misschien nog wat vermoeid was, heb ik toch een game gepakt en een mooie 3-setter gespeeld.”, deelt Jaap.

 

Sponsoring

Van de Kolk heeft inmiddels al behoorlijk wat clubs in de badmintonwereld gesponsord. “Wij werden met BC Amersfoort meerdere malen landskampioen. Met BC Duijnwijck wonnen we de landstitel en als enige club van Nederland de Europacup.”, vertelt Alex. “Dit zorgt voor een win-winsituatie, want wij hebben er meer publiciteit en klanten door gekregen. Dat is toch waar je naar op zoek bent als sponsor”, licht Jaap toe.

 

Drop Shot

Via Remco Moesman kennen Jaap en Alex BC Drop Shot. “Tijdens een competitiewedstrijd kwam ik in gesprek met Remco. Na een paar keer bij Drop Shot te hebben gespeeld leek het mij toch wel erg leuk.”, legt Alex uit.

 

Er zijn ook ambities: “Als oudste club van Nederland moet Drop Shot toch eigenlijk wel hoger spelen.”, licht Jaap toe. “Wij hebben veel contacten in de badmintonwereld en hebben met onze sponsoring behoorlijk wat topspelers financieel ondersteund. Wat betreft contacten en advies kunnen we zeker een meerwaarde bieden voor de club.”

 

Nieuwsgierig?

Alex van de Kolk is lid en speelt regelmatig mee, spreek hem vooral een keer aan. Daarnaast kan er altijd een vrijblijvende afspraak worden gemaakt. Van de Kolk is te bereiken via 071 364 9999 of info@vandekolkhypotheken.nl.

 

Van de kolk Hypotheken, Pensioenen en Verzekeringen B.V.

Beyaert 41 2202 PT Noordwijk aan Zee

071 364 9999

 

Terug