Van de voorzitter

06-01-2016

Beste Dropshotters,

 

De vorige keer dat ik een ‘Van de voorzitter’ schreef, blies er een zomers briesje in m’n gezicht. Dat is vandaag anders…. Het weer past bij de turbulente periode waar Drop Shot in zit. Op alle avonden wordt volop gespeeld: door de jeugd, de recreanten en de competitiespelers. Onze competitieteams strijden elke week om de overwinning. De jeugd traint hard voor hun eigen competitie in het voorjaar. De verschillende hallen staan op de recreatieavonden meestal behoorlijk vol. Het is een teken dat het goed gaat met de club.

 

We zijn het nieuwe jaar begonnen op zaterdag 2 januari, met opnieuw een 'uitverkocht' Wintertoernooi. Velen hebben zelf gespeeld en/of een drankje gedronken op het nieuwe jaar. Deze maand vallen de beslissingen in de competitie: verschillende teams maken kans op het kampioenschap of een promotie, waaronder het 1e team! En alsof het nog niet genoeg is, volgen vanaf eind januari direct de clubkampioenschappen. Iedereen – recreatie, (oudere) jeugd en competitie – kan zich daarvoor inschrijven. In februari begint de jeugd met hun eigen competitie. Kortom: er gebeurt heel veel bij BC Drop Shot!

 

Om dit mogelijk te maken, zetten allerlei mensen zich in voor de club. Om succesvol te blijven, zijn we hard op zoek naar nieuwe vrijwilligers. In 2016 is en blijft dat een belangrijk aandachtspunt van het bestuur. We gaan persoonlijk het gesprek aan met leden. Die benadering heeft tot nu toe al meerdere nieuwe vrijwilligers opgeleverd. Als bestuur zijn we daar heel blij mee. Zij kiezen ervoor om een bijdrage te leveren aan de kracht van de vereniging: wat zou jij kunnen en willen doen?

 

Namens het bestuur van BC Drop Shot wens ik iedereen een sportief en gezond 2016!

 

Met sportieve groet,

Harmen Droppers

Terug