BC Drop Shot foutloos tegen GSBC AMOR
20-09-2020
Zaterdag 19 september speelde de Eredivisie koploper BC Drop Shot 1 de thuiswedstrijd tegen de hekkensluiter GSBC AMOR. In een alternatieve opstelling vanwege het ontbreken van Mathias Thyrri, Joran Kweekel, Nadia Fankhauser, Christine Busch en Imke van der Aar, maar met good-old Dicky Palyama, werd het voor het team van Francien van der Aar en de, op het oude (warme) nest, teruggekeerde Robbie Kneefel toch nog een korte strijd.
Jeugdig BC Drop Shot overtuigt in Limburg
13-09-2020
Zaterdag 12 september stond de verre trip naar het Limburgse Roosteren te wachten voor Team 1 (en meereizende supporters). Roosterse BC was na speelronde 1 koploper, met BC Drop Shot op plaats 2, een echte topper dus. Lees verder hoe het de jonge selectie van teammanager Francien van der Aar vergaan is.
Voortvarende start Team 1 in Eredivisie
08-09-2020
Team 1 is het Eredivisie seizoen goed gestart. Het competitieprogramma is gelijk aan vorig seizoen, alleen zijn uit en thuis omgedraaid. Omdat het organiseren van een kick-off niet mogelijk was, moest Team 1 de eerste wedstrijd spelen in Wychen tegen 2da Smashing. En daar werd een fraaie 1-7 winst behaald, ondanks het ontbreken van Joran, Dicky, Nadia C en Christine.
Badmintonnen met deze Corona maatregelen
06-09-2020
Het coronavirus is nog niet uit ons land verdwenen helaas. Gelukkig gaan we wel ‘gewoon’ competitie spelen. Om ervoor te zorgen dat we met elkaar kunnen blijven sporten, is het van groot belang dat iedereen zich aan de speciale richtlijnen en afspraken houdt.
ALV kiest nieuwe bestuursleden
05-09-2020
Tijdens de ALV van 4 september zijn twee nieuwe bestuursleden gekozen. Roos Beerkens is verkozen als penningmeester en Robert Hoogland als voorzitter. Secretaris Jaap van der Wiel blijft actief binnen dit nieuwe bestuur. Met deze stap is het bestuur weer compleet. Er zijn twee leden die zich hebben aangemeld om eens rustig mee te lopen teneinde mogelijk op een later tijdstip toe te treden.
Sponsors verbinden zich voor komende 3 seizoenen
31-08-2020
Een sportclub met ambities kan niet zonder sponsors. Met trots kunnen we melden dat de komende drie seizoenen (tevens de looptijd van het nieuwe clubshirt) we naast Van de Kolk Hypotheken en Fysiopraktijk Rijswijk ook het logo van Van der Wouden als nieuwe sponsor op het clubshirt hebben staan.