Finaledag Van de Kolk Cup bij Haagse Drop Shot

03-05-2018

Op zaterdag 26 mei, één week na de Grand Prix | Master Finals,  is BC Drop Shot vanaf 10.00 uur gastheer van de finaleronde van de Van de Kolk Cup. Dat is de nationale bekercompetitie van het badminton. Le Credit Sportif/VELO, dat zich ook geplaatst heeft, is de titelverdediger van de beker. Ook landskampioen BC Duinwijck is aanwezig bij de finaledag.

 

Zorg dat je zaterdag 26 mei om 10.00 uur bij Sportcentrum Mariahoeve, ’t Kleine Loo 12 in Den Haag bent. Neem vrienden en familie mee en zorg ervoor dat je flink geluid kunt maken om zo jouw favoriete team aan de overwinning te helpen!

 

Met vier teams uit Den Haag en omgeving – DKC, BC Drop Shot en VELO (met 2 teams) is er een behoorlijke kans op een echte ‘Haagse derby’. Ook Duinwijck, Amersfoort en Smashing (met 2 teams) doen een gooi naar de beker. In de kwartfinale neemt het thuisspelende BC Drop Shot het op tegen het tweede team van Smashing. Drop Shot is het enige team dat zich vanuit de tweede divisie heeft weten te plaatsen voor de kwartfinale. Na het weekend van 19 en 20 mei, waarin iedereen tijdens de Grand Prix en de Master Finals al kan genieten van de Nederlandse badmintontoppers, is er dus op 26 mei nóg een dag vol met topbadminton bij BC Drop Shot!

 

Iedereen is van harte welkom!

 

Programma

 

10.00 uur: kwartfinales

BC DKC 1 - BC Amersfoort 1

BC Drop Shot 1 - BC Smashing 2

BC Smashing 1 - Le Credit Sportif VELO 1

Le Credit Sportif VELO 2 - BC Duinwijck 1

 

14.00 uur: halve finales

17.00 uur: finale

 

Locatie

Sportcentrum Mariahoeve, Het Kleine Loo 12, Den Haag