Bezoekersregistratie verplicht

07-09-2020

Vanaf dit weekend (12-13 september) starten we met het registreren van bezoekers/toeschouwers.

Ben je ouder dan 13 en bezoek je onze club als bezoeker/toeschouwer? Dan vragen we je vriendelijk om je te registreren. Dit maakt een eventueel bron- en contactonderzoek door de GGD een stuk eenvoudiger en zo houden we grip op het aantal bezoekers.

Alle bezoekers van 13 jaar en ouder laten digitaal hun gegevens achter via een speciaal formulier op onze website. Dat formulier vind je  hier. In de hal zullen we flyers met QR codes ophangen zodat men zich kan registreren.

 

LET OP mensen die in functie zijn ofwel speler van een team zijn, hoeven niet te registreren. Hun aanwezigheid is al bekend!

Uiteraard willen we alleen dat mensen onze club bezoeken als ze gezond zijn en recent niet in contact zijn geweest met personen die besmet zijn of coronaklachten hebben. Ook mensen die in risicogebieden zijn geweest, vragen we vriendelijk om thuis te blijven.

De gegevens die we verzamelen worden door Bc Drop Shot maximaal 2 weken bewaard ten behoeve van een eventueel bron- en contactonderzoek door de GGD.

 

HIER IS HET REGISTRATIEFORMULIER