Pakt Mark van Beek de Haagse vrijwilligersprijs

08-12-2020
Vrijdag 11 december worden de Haagse Vrijwilligersprijzen uitgereikt. En dit jaar is bijzonder. Onze 'eigen' Mark van Beek is genomineerd!
 
De uitreiking van de Haagse Vrijwilligersprijzen vindt dit jaar plaats in de vorm van een live talkshow, vanuit Studio B in Den Haag. Deze talkshow kunnen jullie vanaf jullie eigen locatie volgen (sommigen kijken vanuit huis, andere vanaf een gezamenlijke locatie). De uitzending is vrijdag 11 december live te zien via Den Haag TV (kanaal 40 bij Ziggo en KPN 1312) en via https://denhaagdoet.nl/haagse-vrijwilligersprijzen
 
 
De uitzending start om 19.00 uur en duurt tot 20.40 uur. Tijdens de talkshow worden de prijzen uitgereikt en schuiven er gasten aan. Verder treedt 'Tim Akkerman & The Ivy League' op.  Bekijk hier de voorbeschouwing:
 
 
 
Alle kijkers maken kans op een overnachting in een ibis hotel naar keuze in de BeNeLux. Hoe je kunt winnen zie je in de uitzending. 
 
 
We verwachten deze avond in principe niets van jullie behalve dat jullie hopelijk genieten van een leuke uitzending en kom er achter in de uitzending of Mark gewonnen heeft! Een verrassing hier en daar kunnen we niet uitsluiten :).