BADMINTONFESTIVAL DEN HAAG

PLEIN 20 & 21 JULI

 

Zien wij jou op 20 en 21 juli bij het Badminton Festivals op het Plein In Den Haag? Je bent van harte welkom met je familie, vrienden en vriendinnen. Of gewoon in je eentje, want bij de Badminton Festivals powered by Decathlon ontmoet je vele andere enthousiaste sportliefhebbers! Dus kom en bezoek gratis dit Badminton Festivals en maak kennis met AirBadminton!

Zaterdag 20 juli

Er worden clinics georganiseerd voor jong en oud! Er start een clinic om 11u, 13u en 14u. Doe jij mee? In één uur ervaar je wat AirBadminton is en werk je toe naar de one minute challenge! Alle clinics worden gegeven door enthousiaste AirBadminton experts. Om 12u is er een demo met topspelers!
 
Voor wie: Iedereen! Deelname is gratis.
 
Aanmelden kan via www.badmintonfestival.nl.
 

Zondag 21 juli

Ga samen met een partner de strijd aan tegen andere koppels tijdens het toernooi en wordt de eerste AirBadminton kampioen van Zuid-Holland!
Voor wie: iedereen! Schrijf je in voor de categorie alle leeftijden of de categorie 8-14 jaar.
Wanneer: 12.00u - 15.00u
Kosten: 5 euro per persoon. (incl. Badminton Festival zonnebril!)
 
Zien wij jou binnenkort bij het eerste Badminton Festival van Zuid-Holland op Plein in Den Haag? Je bent van harte welkom met jefamilie, vrienden en vriendinnen. Of gewoon in je eentje, want bij het Badminton Festival ontmoet je vele andere enthousiaste sportliefhebbers!
 
SCHRIJF JE NU IN VIA WWW.BADMINTONFESTIVAL.NL
 
VRIJWILLIGERS GEVRAAGD. LEES HIER ALLES OVER WE DIT SAMEN TOT EEN SUCCES KUNNEN MAKEN