VRIJWILLIGERSINFORMATIE

BADMINTONFESTIVAL

 

Op 20 en 21 juli 2019 organiseert Badminton Nederland in samenwerking met de gemeente en lokale verenigingen het Badminton Festival van Nederland! Tijdens het festival brengen we bestaande én nieuwe badmintonners in aanraking met de sport, om zo nog meer mensen enthousiast te maken over badminton!
 
Om van het festival een groot succes te maken zijn we hard op zoek naar enthousiaste vrijwilligers! BC Drop Shot is benaderd om vrijwilligers te werven. Er is vraag naar de volgende functies:
 
FRONTDESK MEDEWERKER
Als frontdesk medewerkers (gastheer/-vrouw) ben je het eerste aanspreek punt voor alle deelnemers. Je werkt vanuit de shuttletent die een centrale plaats op het festival inneemt. Je helpt deelnemers bij het inschrijven en voorziet alle bezoekers van de juiste informatie. Indien er geen DJ aanwezig is bedien je de muziek en roep je algemene informatie om.
 
TRAINER-BEGELEIDER
Als trainer-begeleider assisteer je de hoofdtrainer tijdens de clinics en help je mensen die vrij spelen. Met jouw onuitputtelijke enthousiasme maak jij iedereen enthousiast over badminton!
Toernooileider
Op zondag van 12-15u wordt het toernooi gespeeld. Er wordt gespeeld in koppels en de wedstrijden zijn op tijd. Als toernooileider regel je dat het toernooi goed verloopt, roep je de wedstrijden om en registreer je de uitslagen
 
EHBO-ER
Sport is leuk, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Als EHBO-er zorg jij voor adequate hulp bij ongelukken en blessures. Een geldig EHBO diploma is een vereiste.
 
EVENTMEDEWERKER
Als eventmedewerkers help je waar nodig, dit kan zijn het helpen van de trainers , de toernooileider of het helpen van de eventmanager.
 
VLOGGER & BLOGGER
Als vlogger & blogger help jij direct bij het promoten van je POWERED BY
sport! Ga tijdens het festival op pad met een camera en
verzamel leuke verhalen om zo de sport op een unieke manier
in beeld te brengen.
 
AANMELDEN
Aanmelden kan via https://www.badminton.nl/badminton-festival/verenigingen. Op basis van je voorkeursfunctie en beschikbaarheid wordt er contact met je opgenomen voor meer informatie.