Commissies

 

Onderstaande commissies ondersteunen het bestuur bij de uitvoering van haar beleid (lijst is alfabetisch).

 

Communicatiecommissie

Communicatiecommissie communicatie@bcdropshot.nl )

De communicatiecommissie is verantwoordelijk voor de zaken die gecommuniceerd moeten worden: sponsoring, website en alle resterende zaken.

Op dit moment zijn we nog op zoek naar communicatie-talenten, die voor 1 tot 2 uur per week de website willen beheren en de leden en buitenwacht informeren over allerlei zaken die spelen binnen de club.

Heb je interesse, meld je dan via mail aan secretaris@bcdropshot.nl 

Het beheer van de website ligt nu (nog) in handen van Robert Hoogland en Jaap van der Wiel (secretaris).

Technische commissie

Technische commissietc@bcdropshot.nl )

De technische commissie houdt zich bezig met de competitieteams: de samenstelling, de prestaties en andere relevante zaken die met de competitie samenhangen.

De technische commissie bestaat uit:

De kern bestaat uit Jennifer van Domburg, Max Umeh, Martijn Vonk, Peter Regeer, Treffer Tjie, Casper Verschoor, Chris Snijders.

Als Competitie Contact Persoon (CCP) van der club zit Lysanne Seger regelmatig rond de tafel met de TC.

Deze commissie heeft het altijd erg druk en er kunnen altijd nog wat meer mensen structureel of ad hoc de TC bijstaan. Interesse? Stuur een mailtje naar tc@bcdropshot.nl 

Jeugdcommissie

Jeugdcommissiejeugd@bcdropshot.nl )

De jeugdcommissie draagt zorg voor de jeugd: activiteiten, toernooien, jeugdcompetitie, jeugdtrainingen en andere relevante zaken voor de jeugd.

De JC stuurt daarnaast de jeugdtrainers aan en heeft geregeld overleg met de TC, het bestuur en de Hoofdtrainer Jeugd Marcel Bijen.

De JC bestaat  uit: Anwar Orie (voorzitter), Petra Pauw-Vugts, Barbara Stoeten, Peter van der Torn (stopt aan einde seizoen), Vincent Dijkstra.

Voor het nog steeds groeiend aantal jeugdleden is een bezetting van 4 JC leden te weinig, en zien we graag de JC groeien met minstens 2 leden. Heb je interesse, neem dan contact op met één van de JC leden of stuur een mailtje naar jeugd@bcdropshot.nl 

Sponsorcommissie

Sponsorcommissiesponsoring@bcdropshot.nl )

De sponsorcommissie is verantwoordelijk voor de zaken die omtrent sponsoring geregeld moeten worden, zoals bijvoorbeeld clubshirts, evenementen, clubmagazine, website en alle resterende zaken.

De sponsorcommissie bestaat op dit moment uit 4 enthousiaste leden:

Harmen Droppers (Coördinatie)

Darina Nakhod

Rens van den Brand

Marcel Pas

 

 

Kascontrolecommissie

Kascontrolecommissie

De kascontrolecommissie is verantwoordelijk voor het controleren van de boekhouding.

Erik Roelofsen, Gerben Ooijevaar

Evenementencommissie

Evenementencommissieevenementen@bcdropshot.nl )

De evenementencommissie organiseert activiteiten voor alle leden: uitjes, etentjes, spelletjesavonden, sportactiviteiten, onderlinge toernooien en borrels.

Ook voor deze commissie staan er nog wat lege stoelen gereed om bezet te worden door leden, die het leuk vinden om evenementen te organiseren, veelal in opdracht van of in overleg met het bestuur.

Heb je interesse, meld je dan bij één van de bestuursleden.

Overige taken

Overige taken

Naast de verschillende commissies zijn er nog een aantal taken die los staan van commissies.

Competitie Contact Persoon: Lysanne Seger

Inhuur speellocaties: Gerben Ooijevaar

Vertrouwenspersoon: Joke van Zonneveld

Ledenadministratie: Remco Moesman

(Remco heeft aangegeven te gaan stoppen aan het einde van seizoen 2018-2019, dus zijn we op zoek naar een administratieve duizendpoot, die 1 - 3 uurtjes in de week de ledenadministratie wil overnemen)

Verder zijn we ook op zoek naar een Verenigingscoördinator, die fungeert als vrijwilligerscoördinator en de dagelijkse gang van zaken binnen de club, maar op de locaties regelt. Het moet dus iemand zijn, die het leuk vindt om dingen te regelen en mensen te organiseren om hand en span diensten te doen voor de club. Omdat aanwezigheid op in ieder geval de locatie Mariahoeve een must is, met name rond de aanvang van trainingen, ter opvang van geïnteresseerden, en mogelijk een deel van de ledenadministratie aan deze functie wordt gekoppeld, wil de club hiervoor ook een vergoeding tegenover zetten.

Interesse? Stuur gerust een mailtje naar secretaris@bcdropshot.nl voor een informatief gesprek.

 

Toernooicommissie

Toernooicommissie

 

De toernooicommissie organiseert de verschillende toernooien van BC Drop Shot.

 

Deze commissie bestaat uit Mark van Beek, Remco Moesman, Martijn Vonk, Erica Kruijf, Erik Roelofsen, Marco Scheele, Arjen Eerden, Harmen Droppers en Kaylee van der Wiel