Clubshirt

 

BC Drop Shot speelt in het clubshirt “The Wave”. Het clubshirt is verplicht voor competitiespelers bij de senioren en bij de jeugd. Heb je nog geen clubshirt? Of wil je een extra clubshirt?

 

Verkoop clubshirt

Het clubshirt is verkrijgbaar bij de badmintonshop van Macaré Sport op Sportcentrum Mariahoeve. Je kan het shirt hier passen en direct meenemen. De kosten voor het shirt zijn €20,-. We verzoeken je om contant en gepast te betalen.

 

Let op dat vanwege afspraken met sponsors het spelen in een oud clubshirt tijdens de competitie niet toegestaan is. Maar waarschijnlijk wil je het oude shirt ook niet dragen omdat het draagcomfort van het nieuwe shirt vele malen beter is dan het vorige shirt.

 

Macaré Sport

Macaré Sport is trots sponsor van BC Drop Shot en heeft een sportshop, gespecialiseerd in racketsporten,  in Sportcentrum Mariahoeve. Macaré Sport is gespecialiseerd in badminton, squash en tennis. Je kan hier terecht voor badmintonrackets (ook testen), schoenen, shuttles, bespanningen, kleding en accessoires. Zie je op tegen de trip naar Mariahoeve, maar wil je toch een racket of andere badmintonartikelen kopen, kijk dan eens op de webshop van Macaré Sport: www.online-badmintonwinkel.nl.

 

Noot: het spelen van badminton vergt veel van je voeten en enkels, daarom zijn goede indoorsportschoenen en beter nog: echte badmintonschoenen met extra demping op specifieke plaatsen, eigenlijk een verplichting. Kijk eens in de shop en weet dat leden van BC Drop Shot korting krijgen op (bepaalde) Victor artikelen, waaronder schoenen. Laat je daarom goed voorlichten welk type schoen (en racket!) het beste past bij jouw speelstijl en -niveau. 

 

Macaré Sport is in principe geopend op maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 22:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 16:00 uur.