Clubshirt

 

BC Drop Shot speelt in het clubshirt “The Wave”. Het clubshirt is verplicht voor competitiespelers bij de senioren en bij de jeugd. Heb je nog geen clubshirt? Of wil je een extra clubshirt?

 

Verkoop clubshirt

Het clubshirt is vanaf heden verkrijgbaar bij Regeer Sport/Macaré Sport op Sportcentrum Mariahoeve. Je kan het shirt hier passen en direct meenemen. De kosten voor het shirt zijn €20,-. We verzoeken je om contant en gepast te betalen.

 

Let op dat vanwege afspraken met sponsors het spelen in een oud clubshirt (met Mostware logo) tijdens de competitie niet toegestaan is. Maar waarschijnlijk wil je het oude shirt ook niet dragen omdat het draagcomfort van het nieuwe shirt vele malen beter is dan het vorige shirt.

 

Macaré Sport (onderdeel van Regeer Sport)

Regeer Sport is trots sponsor van BC Drop Shot en heeft, naast de vestiging in Zoetermeer, recent een vestiging geopend in Sportcentrum Mariahoeve onder de naam Macaré Sport. Macaré Sport is gespecialiseerd in badminton en tennis. Je kan hier terecht voor badmintonrackets, schoenen, shuttles, bespanningen en kleding. Het clubshirt is alleen verkrijgbaar op de vestiging op Sportcentrum Mariahoeve.

 

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Macaré Sport.

 

Macaré Sport is geopend op maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 22:00 uur en op zaterdag en zondag van 09:00 tot 16:00 uur.