Trainers

 

Verschillende trainers geven invulling aan de trainingen bij BC Drop Shot. Het team van trainers staat onder leiding van een hoofdtrainer.

 

Hoofdtrainer

 

Robbert de Keijzer

Robbert de Keijzer is hoofdtrainer voor de seniorenselecties 1 en 2. De doelstelling is om met hem de stap te maken naar de 1e divisie.

 

Robbert de Keijzer neemt zijn ervaring als trainer van jeugd en senioren bij DKC mee. Hij leidde DKC 1 vorig seizoen naar de finale van de Eredivisie en de Carlton GT Cup. Ook is Robbert bondscoach van de Nederlandse talenten. Dat betekent dat hij soms afwezig zal zijn om bij (internationale) toernooien van de jeugd aanwezig te zijn. Wij geloven dat hij een kwaliteitsimpuls kan geven aan de seniorenselecties van BC Drop Shot.

 

Op dit moment probeert BC Drop Shot de trainingen van de jeugdselecties zo te plannen dat Robbert ook deze groepen training kan gaan geven. Als dit lukt, wordt Robbert ook trainer van de jeugd van BC Drop Shot. Van beide kanten is de intentie uitgesproken om op die manier ook een nieuwe impuls aan de groeiende jeugdafdeling van de vereniging te geven (100+ jeugdleden). Robbert zou daarmee het goede werk voortzetten bij de jeugd.

 

De contractering van Robbert de Keijzer helpt BC Drop Shot om een stap te zetten binnen het plan ‘Drop Shot 2020’. In het wedstrijdbadminton heeft BC Drop Shot de ambitie om in 2020 structureel in alle klassen – van 1e divisie t/m de laagste regionale klasse – vertegenwoordigd te zijn met minimaal één team, gevoed vanuit een grote, sterke jeugdopleiding.

 

Trainers

 

Dave Macaré

Dave Macaré neemt jarenlange ervaring als trainer van jeugd en senioren bij DKC mee. Daarnaast kennen we Dave natuurlijk van zijn winkel op Mariahoeve. 

 

 

 

 

 

Frits Neuteboom

Frits Neuteboom geeft dit seizoen training aan selectie 3. Frits is oud-speler van BC Drop Shot in de eredivisieperiode en actief in de Technische Commissie. Frits neemt een berg aan ervaring mee.

 

Remco Moesman

Remco is trainer van selectie 4. Daarnaast speelt hij zelf al jaren competitie bij de club en is als vrijwilliger actief op diverse vlakken.

 

Marcel Daas

Marcel Daas is trainer van de jeugd in de Piet Vink hal. Zelf speelt hij ook al een tijd competitie voor BC Drop Shot.

 

Thimon van der Raaf

Thimon van der Raaf is  Jeugd Sport Coördinator van BC Drop Shot en geeft daarnaast training aan de jeugd op zaterdagochtend. Naast trainer zijn bij de club, is hij inmiddels zelf ook competitiespeler.

 

Charles Goldenbeld

Charles geeft training op locatie Mariahoeve aan spelers die net beginnen met badminton. Hij leert hen tijdens de trainingen de basis van het badminton, zodat zij op den duur zouden kunnen doorstromen naar de selecties.

 

Martijn van Leuven

Martijn geeft training aan de recreanten op locatie Gaslaan. Daarnaast speelt hij zelf, net als verschillende andere trainers, ook competitie bij BC Drop Shot.

 

George Pohan Simandjuntak

George geeft training in de Piet Vink hal in Ypenburg.