Trainers

Verschillende trainers geven invulling aan de trainingen bij BC Drop Shot. Het team van trainers staat onder leiding van een hoofdtrainer.

 

Hoofdtrainer

 

Robbert de Keijzer

Robbert is hoofdtrainer voor de seniorenselecties 1 en 2. De doelstelling was om met hem de stap te maken naar de 1e divisie. En dat is vorig seizoen bewaarheid geworden. Volgende doel is de Eredivisie.

Robbert neemt zijn ervaring als trainer van jeugd en senioren bij DKC mee. Hij leidde DKC 1 in seizoen 2016-2017 naar de finale van de Eredivisie en de Carlton GT Cup. Ook is Robbert bondscoach van de Nederlandse talenten. Dat betekent dat hij soms afwezig zal zijn om bij (internationale) toernooien van de jeugd aanwezig te zijn. Wij geloven dat hij een kwaliteitsimpuls kan geven aan de seniorenselecties van BC Drop Shot.

BC Drop Shot heeft de trainingen van de jeugdselecties zo gepland dat Robbert ook deze groepen training kan gaan geven. Robbert is hierbij ook trainer van de jeugd van BC Drop Shot geworden. Van beide kanten is de intentie uitgesproken om op die manier ook een nieuwe impuls aan de groeiende jeugdafdeling van de vereniging te geven (100+ jeugdleden). Robbert zet daarmee het goede werk voort bij de jeugd van BC Drop Shot.

De contractering van Robbert helpt BC Drop Shot om een stap te zetten binnen het plan ‘Drop Shot 2020’. In het wedstrijdbadminton heeft BC Drop Shot de ambitie om in 2020 structureel in alle klassen – van 1e divisie t/m de laagste divisie – vertegenwoordigd te zijn met minimaal één team, gevoed vanuit een grote, sterke jeugdopleiding.

 

 

Trainers

Charles Goldenbeld

Charles geeft training op woensdagavond aan spelers die net beginnen met badminton. Hij leert hen tijdens de trainingen de basis van het badminton, zodat zij op den duur zouden kunnen doorstromen naar de selecties.

 

Dave Macaré

Dave neemt jarenlange ervaring als trainer van jeugd en senioren bij DKC mee. Hij geeft dan ook woensdagmiddag,  zaterdagmiddag training aan de jeugd en dinsdagavond aan selectie 2. Daarnaast kennen we Dave natuurlijk van zijn winkel op Mariahoeve. 

 

 

 

 

 

 

Frits Neuteboom

Frits geeft dit seizoen training aan selectie 3 op donderdagavond. Frits is oud-speler van BC Drop Shot in de eredivisieperiode en actief in de Technische Commissie. Frits neemt een berg aan ervaring mee.

 

Martijn van Leuven

Martijn geeft training aan de recreanten op locatie Gaslaan op vrijdagavond. Daarnaast speelt hij zelf, net als verschillende andere trainers, ook competitie bij BC Drop Shot.

 

Remco Moesman

Remco is trainer van selectie 4 op woensdagavond. Daarnaast speelt hij zelf al jaren competitie bij de club en is als vrijwilliger actief op diverse vlakken.

 

Robbie Kneefel

Robbie geeft training aan de Topselectie op dinsdagavond.

 

Robert Hoogland

Robert geeft training aan de Selectie 1 op dinsdagavond.

 

Rutger Hendriks

Rutger geeft training op zaterdagmiddag in de Piet Vink hal in Ypenburg.