Trainers

 

Verschillende trainers geven invulling aan de trainingen bij BC Drop Shot. Het team van trainers heeft daarnaast twee verantwoordelijk hoofdtrainers.

 

Hoofdtrainers

 

Robert Hoogland

Robert Hoogland is als geen ander in staat een trainingsgroep optimaal te motiveren en te begeleiden richting wedstrijden. De doelstelling is om het niveau blijvend te verhogen naar 2e divisie. Robert Hoogland is al decennialang verbonden aan BC Drop Shot, de oudste badmintonvereniging van Nederland. Wij zijn blij dat we die traditie kunnen voortzetten.

 

 

 

 

 

 

Dennis Tjin Asjoe

Dennis Tjin Asjoe neemt jarenlange ervaring als trainer van jeugd en senioren bij VELO mee. Wij geloven dat hij daarmee een kwaliteitsimpuls kan geven aan de jeugdopleiding van Drop Shot die in ontwikkeling is. Het is een doelstelling om het niveau te verbeteren en een betere doorstroming naar de senioren mogelijk te maken en vervolgens ook het algehele niveau naar een hoger niveau te tillen.

 

 

 

 

 

Trainers

 

Monique Hoogland

Monique Hoogland is sinds seizoen 2015/2016 trainer van selectie 2 op dinsdag. Jarenlang behoorde zij als speelster van BC Drop Shot tot de top van het Nederlandse badminton. Wij hopen dat zij door haar badmintonervaring de spelers naar een hoger niveau kan helpen.

Harmen Droppers

Harmen Droppers geeft dit seizoen training aan selectie 3. Daarnaast speelt hij zelf al jaren fanatiek competitie bij BC Drop Shot.

 

Remco Moesman

Remco is trainer van selectie 4. Daarnaast speelt hij zelf al jaren competitie bij de club en is als vrijwilliger actief op diverse vlakken.

 

Marcel Daas

Marcel Daas is trainer van de jeugd in de Piet Vink hal. Zelf speelt hij ook al een tijd competitie voor BC Drop Shot.

 

Thimon van der Raaf

Thimon van der Raaf is  Jeugd Sport Coördinator van BC Drop Shot en geeft daarnaast training aan de jeugd op zaterdagochtend. Naast trainer zijn bij de club, is hij inmiddels zelf ook competitiespeler.

 

Charles Goldenbeld

Charles geeft training op locatie Mariahoeve aan spelers die net beginnen met badminton. Hij leert hen tijdens de trainingen de basis van het badminton, zodat zij op den duur zouden kunnen doorstromen naar de selecties.

 

Martijn van Leuven

Martijn geeft training aan de recreanten op locatie Gaslaan. Daarnaast speelt hij zelf, net als verschillende andere trainers, ook competitie bij BC Drop Shot.

 

George Pohan Simandjuntak

George geeft training in de Piet Vink hal in Ypenburg.