Wintertoernooi

Een jaarlijks terugkerend evenement dat aan populariteit alleen maar toeneemt. Het toernooi wordt -zoals altijd- gespeeld volgens het Zwitsers Laddersysteem, waardoor spelers nooit slechts één wedstrijd spelen.

 

 

Het wintertoernooi is een eendagstoernooi dat deze keer op zaterdag 4 januari 2020 zal plaatsvinden.

 

Klik hier om je in te schrijven voor deze editie!

 

Inschrijven en kosten 


Inschrijven voor het Wintertoernooi doe je door het inschrijfformulier in te vullen.

 

De kosten voor deelname aan het toernooi bedragen € 9,50 per onderdeel.


Betaling van de inschrijfkosten zal plaatsvinden via automatische incasso (gepland 27 december 2019). Mocht de incasso om wat voor reden dan ook niet uitgevoerd kunnen worden, dan zal men met contant geld aan de inschrijftafel moeten betalen en kan een toeslag van € 3,00 per onderdeel worden gevraagd.

 

Deadline voor inschrijven is 22 december 2019 (23:59 uur). Later aanmelden kan door een mail te sturen naar toernooi@bcdropshot.nl. Dan kijken we wat er nog mogelijk is. Na 22 december 2019 is het niet mogelijk je inschrijving te annuleren en is restitutie van het inschrijfgeld in principe uitgesloten.

 

Speelsysteem en niveaus


Het Wintertoernooi maakt gebruik van het Zwitsers Laddersysteem waardoor je steeds tegen meer gelijkwaardige tegenstanders speelt. 
Per onderdeel speel je 3 tot 4 wedstrijden. Inschrijven kan in één van drie niveaus per onderdeel met een maximum van 2 verschillende onderdelen per persoon:

 

  • Niveau A: tweede tot en met vierde divisie
  • Niveau B: vijfde tot en met zesde divisie
  • Niveau C: zevende divisie en lager

 


Meer weten?