Recreatie

Speeltijden algemeen

  Bijgewerkt voor seizoen 2018/2019. Aan deze pagina wordt nog gewerkt voor een zo actueel mogelijk overzicht. Kijk in onze agenda voor meer specifieke speeltijden.

  De recreantentrainingen gaan het hele jaar door (met uitzondering van juli en augustus). Je kunt ook het hele jaar vrij spelen. Voor de rest is het Drop Shot-jaar verdeeld in drie perioden:

  • Najaar/winter: van september tot februari. In deze periode zijn de trainingen voor de competitie en worden de competitiewedstrijden gespeeld.
  • Voorjaar: van februari t/m mei. In deze periode worden de wedstrijden in de voorjaarscompetitie (mannen-, vrouwen- en jeugdcompetitie) gespeeld. Er zijn dan vanaf maart technische trainingen voor competitiespelers uit selectie 1 en 2.
  • Zomer: in juni, juli en augustus is het zomerbadminton! Dit is ook opengesteld voor niet-Drop Shot-leden op bepaalde avonden in juli en augustus. In augustus beginnen weer de trainingen voor de competitiespelers in de aanloop naar het nieuwe seizoen.

  Houd onze website, Facebook en Twitter in de gaten voor eventuele wijzigingen!

  Badminton bij Bc Drop shot

  BC Drop Shot is een Haagse badmintonclub, opgericht in 1947. Bc Drop Shot speelt op allerhoogste niveau met behoud van sfeer en gezelligheid.

  BC Drop Shot biedt 7 dagen per week mogelijkheden voor jeugd, recreanten en competitiespelers in Den Haag en Ypenburg. BC Drop Shot verzorgt trainingen op alle niveaus, biedt veel wedstrijdmogelijkheden en evenementen.

  Aanvraag informatie lidmaatschap

  Meer informatie over het lidmaatschap en/of de mogelijkheden. Laat je gegevens hieronder vrijblijvend achter. We nemen contact met je op.

  Contact

  BC Drop Shot speelt op 3 locaties.

  Hoofdlocatie:
  Sportcentrum Mariahoeve
  Het Kleine Loo 12
  2592 CE  Den Haag

  info@bcdropshot.nl


  Powered by Phytalis | Disclaimer