Clubshirt

  BC Drop Shot speelt in het clubshirt “The Wave”. Het clubshirt is verplicht voor competitiespelers bij de senioren en bij de jeugd. Heb je nog geen clubshirt? Of wil je een extra clubshirt?

  Verkoop clubshirt
  Het clubshirt is verkrijgbaar bij de badmintonshop van Macaré Sport op Sportcentrum Mariahoeve. Je kan het shirt hier passen en direct meenemen. De kosten voor het shirt zijn €20,-. We verzoeken je om contant en gepast te betalen.

  Let op dat vanwege afspraken met sponsors het spelen in een oud clubshirt tijdens de competitie niet toegestaan is. Maar waarschijnlijk wil je het oude shirt ook niet dragen omdat het draagcomfort van het nieuwe shirt vele malen beter is dan het vorige shirt.

  Macaré Sport
  Macaré Sport is trots sponsor van BC Drop Shot en heeft een sportshop, gespecialiseerd in racketsporten,  in Sportcentrum Mariahoeve. Macaré Sport is gespecialiseerd in badminton, squash en tennis. Je kan hier terecht voor badmintonrackets (ook testen), schoenen, shuttles, bespanningen, kleding en accessoires. Zie je op tegen de trip naar Mariahoeve, maar wil je toch een racket of andere badmintonartikelen kopen, kijk dan eens op de webshop van Macaré Sport: www.online-badmintonwinkel.nl.

  Noot: het spelen van badminton vergt veel van je voeten en enkels, daarom zijn goede indoorsportschoenen en beter nog: echte badmintonschoenen met extra demping op specifieke plaatsen, eigenlijk een verplichting. Kijk eens in de shop en weet dat leden van BC Drop Shot korting krijgen op (bepaalde) Victor artikelen, waaronder schoenen. Laat je daarom goed voorlichten welk type schoen (en racket!) het beste past bij jouw speelstijl en -niveau. 

  Macaré Sport is in principe geopend op maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 22:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 16:00 uur.

   

  Badminton bij Bc Drop shot

  BC Drop Shot is een Haagse badmintonclub, opgericht in 1947. Bc Drop Shot speelt op allerhoogste niveau met behoud van sfeer en gezelligheid.

  BC Drop Shot biedt 7 dagen per week mogelijkheden voor jeugd, recreanten en competitiespelers in Den Haag en Ypenburg. BC Drop Shot verzorgt trainingen op alle niveaus, biedt veel wedstrijdmogelijkheden en evenementen.

  Aanvraag informatie lidmaatschap

  Meer informatie over het lidmaatschap en/of de mogelijkheden. Laat je gegevens hieronder vrijblijvend achter. We nemen contact met je op.

  Contact

  BC Drop Shot speelt op 3 locaties.

  Hoofdlocatie:
  Sportcentrum Mariahoeve
  Het Kleine Loo 12
  2592 CE  Den Haag

  info@bcdropshot.nl


  Powered by Phytalis | Disclaimer