Logo Club van 100

Een content heading

Club van 100 | Donateurs

  Word donateur van BC Drop Shot! 
  BC Drop Shot is terug! Voor het eerst sinds 25 jaar (in het seizoen 2019-2020) staan we weer in de Eredivisie en het eerste team bereikt meteen de play-offs en zelfs de finale om het landskampioenschap!

  Wil jij ook graag dat we dit succes een vervolg kunnen geven? Wil je ook de komende jaren bij Drop Shot kunnen genieten van een spannende strijd om het landskampioenschap? Geef je dan op als donateur en word lid van de exclusieve ‘Club van 100’.

  PER JAAR OF MET BELASTINGVOORDEEL VOOR 5 JAAR
  Je kunt per jaar doneren of voor 5 jaar (dan profiteer je van belastingvoordeel) met een (minimale) inleg van 100 euro per jaar. Met jouw donatie investeren we in de topsport, maar ook in de jeugd- en de breedtesport. We geloven immers in de kracht van de groep: met veel eigen jeugd, veel teams in de andere divisies én veel recreanten bouwen we aan een mooie toekomst!

  INTERESSE OF DEELNEMEN
  Klik hier of op de button hieronder en doneer (minimaal) 100 euro per jaar. Je bent dan heel 2020 lid van ‘De Club van 100’. Je krijgt in de loop van het jaar leuke extra’s, zoals mooie plaatsen bij de wedstrijden van team 1, een ‘Meet & Greet’ met de spelers of een etentje. Laat je door ons verrassen….

  BELASTINGVOORDEEL
  Voor verenigingen is er een bijzondere regeling dat periodieke giften volledig aftrekbaar zijn. Dan betekent dat een gift van 100 euro aan de vereniging per saldo maar 49,25 euro of 61,90 euro kost (afhankelijk van je fiscale inkomen). Dat betekent dat er geen minimumdrempel is zoals dat bij donaties aan reguliere doelen geldt en dat het volledige bedrag aftrekbaar is. De volgende voorwaarden zijn verbonden aan deze periodieke giften:

  U geeft jaarlijks hetzelfde bedrag aan dezelfde instelling of vereniging. U mag zelf weten of u uw jaarlijkse gift in 1 keer of in meer keren betaalt.
  U betaalt het bedrag 5 jaar achter elkaar. Langer mag ook.
  U hebt vastgelegd wanneer uw jaarlijkse gift stopt. Bijvoorbeeld na 5 jaar of als u overlijdt.
  Als je gebruik wil maken van deze mogelijkheid neem dan contact op via de mail. Wij zullen dan zorgen voor een overeenkomst die voldoet aan alle fiscale voorwaarden. Het bedrag zal dan jaarlijks worden geïncasseerd gedurende de afgesproken termijn.

  Zie daarnaast op de website van de Belastingdienst voor meer informatie over periodieke giften (tegenover gewone giften).

  DRIE KEER WINNEN
  Jij doneert en ontvangt leuke extra's, de club wint door extra ruimte en mogelijkheden en de sporters winnen door ambities waar te kunnen maken. Dat is drie keer winnen!

  Doe mee en draag bij aan een mooie toekomst voor BC Drop Shot door lid te worden van de exclusieve ‘Club van 100’: zij maken ambities mogelijk!

  Bekijken
  Meer informatie
  Alternatieve bekijk button
  Alternatieve actie button
  Badminton bij Bc Drop shot

  BC Drop Shot is een Haagse badmintonclub, opgericht in 1947. Bc Drop Shot speelt op allerhoogste niveau met behoud van sfeer en gezelligheid.

  BC Drop Shot biedt 7 dagen per week mogelijkheden voor jeugd, recreanten en competitiespelers in Den Haag en Ypenburg. BC Drop Shot verzorgt trainingen op alle niveaus, biedt veel wedstrijdmogelijkheden en evenementen.

  Aanvraag informatie lidmaatschap

  Meer informatie over het lidmaatschap en/of de mogelijkheden. Laat je gegevens hieronder vrijblijvend achter. We nemen contact met je op.

  Contact

  BC Drop Shot speelt op 3 locaties.

  Hoofdlocatie:
  Sportcentrum Mariahoeve
  Het Kleine Loo 12
  2592 CE  Den Haag

  info@bcdropshot.nl


  Powered by Phytalis | Disclaimer