Onze trainers

Verschillende trainers geven invulling aan de trainingen bij BC Drop Shot.
Het team van trainers staat onder leiding van een hoofdtrainer.

Trainer

Charles Goldenbeld

Charles geeft training op woensdagavond aan spelers die net beginnen met badminton. Hij leert hen tijdens de trainingen de basis van het badminton, zodat zij op den duur zouden kunnen doorstromen naar de selecties.

Hoofdtrainer

Robert Hoogland

Robert Hoogland is voor het seizoen 2019-2020 hoofdtrainer voor de seniorenselecties 1 en 2 en coach van het Eredivisieteam. Robert is een echte clubman en zeer ervaren trainer. In 1987 als speler begonnen en later trainer/coach geworden. In 1992 was hij al eens trainer/coach van het eredivisie team. Als sponsor ondersteunt hij Drop Shot al 10 jaar en hij is mede-initiatiefnemer van het Grand Prix Toernooi. Robert combineert zijn opleiding (sportfysiotherapeut, performance trainer) met zijn ervaring als manager, trainer en speler. Robert zal samen met Francien van der Aar (Teammanager Team 1) en Robbie Kneefel het talentvolle eerste team coachen en begeleiden tijdens hun leerzame route door Eredivisie-land. Daarbij zullen ook de onderliggende teams niet vergeten worden, zodat op korte termijn de aansluiting naar het Eredivisieteam gerealiseerd wordt. Robert zal de seniorenselecties 1 & 2 trainen op de dinsdagavond.

Trainer

Dave Macaré

Dave neemt jarenlange ervaring als trainer van jeugd en senioren bij DKC mee. Hij geeft dan ook woensdagmiddag,  zaterdagmiddag training aan de jeugd en dinsdagavond aan selectie 2. Daarnaast kennen we Dave natuurlijk van zijn winkel op Mariahoeve. 

Trainer

Frits Neuteboom

Frits geeft dit seizoen training aan selectie 3 op donderdagavond. Frits is oud-speler van BC Drop Shot in de eredivisieperiode en actief in de Technische Commissie. Frits neemt een berg aan ervaring mee.

Trainer

Remco Moesman

Remco is trainer van selectie 4 op woensdagavond. Daarnaast speelt hij zelf al jaren competitie bij de club en is als vrijwilliger actief op diverse vlakken.

Trainer

Robbie Kneefel

Robbie geeft training aan de Topselectie op dinsdagavond.

Trainer

Rutger Hendriks

Rutger geeft training op zaterdagmiddag in de Piet Vink hal in Ypenburg.