GRAND PRIX | MASTER FINALS - Save the date

12-02-2024

Blokkeer 25 en 26 mei 2024 je agenda maar. Het is het weekend van alweer de 11e editie van het Grand Prix | Master Finals toernooi. Dit toernooi staat garant voor de combinatie van topspelers tot aan recreanten. 

Heb je zin in een geweldig weekend vol actie, competitie en gezelligheid? Dan mag je het Grand Prix | Master Finals toernooi van BC Drop Shot op 25 en 26 mei niet missen! Dit klasse 1,3,5 & 7 toernooi belooft de ultieme badmintonervaring te worden, met topspelers die hun techniek en vaardigheden laten zien, maar juist ook het ideale toernooi voor alle divisiespelers en recreanten die op hun eigen niveau de uitdaging aangaan.

Prijzenpot om van te watertanden

Dit wordt alweer de 11e editie van ons legendarische toernooi, en we hebben weer een prijzenpot om van te watertanden! Naast spannende wedstrijden is er volop ruimte om elkaar te ontmoeten en te genieten van de gezelligheid. En laten we het prachtige terras niet vergeten, waar je bij mooi weer heerlijk kunt ontspannen.

Ook voor toeschouwers een feest

Ook voor toeschouwers is dit een feest! Kom genieten van topbadminton en de warme, zonnige sfeer die dit evenement zo bijzonder maakt. En waarom zou je niet eens met je hele team meedoen? Het wordt een weekend met gave herinneringen!

Binnenkort open
Binnenkort kun je inschrijven. Mis dit fantastische evenement niet! Tot ziens op het Grand Prix | Master Finals toernooi van BC Drop Shot!

Badminton bij Bc Drop shot

BC Drop Shot is een Haagse badmintonclub, opgericht in 1947. BC Drop Shot speelt op allerhoogste niveau met behoud van sfeer en gezelligheid.

BC Drop Shot biedt 7 dagen per week mogelijkheden voor jeugd, recreanten en competitiespelers op 2 locaties in Den Haag. BC Drop Shot verzorgt trainingen op alle niveaus, biedt veel wedstrijdmogelijkheden en evenementen.

Aanvraag informatie lidmaatschap

Meer informatie over het lidmaatschap en/of de mogelijkheden. Laat je gegevens hieronder vrijblijvend achter. We nemen contact met je op.

Contact

BC Drop Shot speelt op 2 locaties.

Hoofdlocatie:
Sportcentrum Mariahoeve
Het Kleine Loo 12
2592 CE  Den Haag

info@bcdropshot.nl


Powered by Phytalis | Disclaimer