Master Finals & Grand Prix Toernooi 2024 - OPEN

04-03-2024

Sta je al te popelen voor het onmisbare Master Finals & Grand Prix Toernooi, georganiseerd door BC Drop Shot? Markeer 25 & 26 mei in je agenda, want dan staat er weer een spectaculair badmintonevenement op het programma!

Elk jaar groeit dit toernooi verder uit tot een prachtige traditie in mei. Alweer voor de 11e keer een weekend met een mix van nationale toppers, opkomende talenten en verborgen pareltjes die het spektakel compleet maken. De combinatie van het Grand Prix Toernooi en de Master Finals zorgt voor een line-up van wereldklasse spelers die garant staan voor adembenemende wedstrijden.

Of je nu zelf wilt deelnemen aan de competitie of liever geniet van de actie vanaf de zijlijn, dit toernooi heeft voor ieder wat wils. Met een aantrekkelijke prijzenpot, inschrijfmogelijkheden in verschillende categorieën en de kans om te genieten van de sportieve ambiance met je badmintonvrienden, belooft het een weekend vol entertainment en ontspanning te worden.

Dus, waar wacht je nog op? Schrijf je snel in via toernooi.nl en maak je klaar voor een badmintonervaring om nooit te vergeten!

Heb je vragen? Stuur ons een e-mail op toernooi@bcdropshot.nl en we helpen je graag verder. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op het Master Finals & Grand Prix Toernooi 2024!

Badminton bij Bc Drop shot

BC Drop Shot is een Haagse badmintonclub, opgericht in 1947. BC Drop Shot speelt op allerhoogste niveau met behoud van sfeer en gezelligheid.

BC Drop Shot biedt 7 dagen per week mogelijkheden voor jeugd, recreanten en competitiespelers op 2 locaties in Den Haag. BC Drop Shot verzorgt trainingen op alle niveaus, biedt veel wedstrijdmogelijkheden en evenementen.

Aanvraag informatie lidmaatschap

Meer informatie over het lidmaatschap en/of de mogelijkheden. Laat je gegevens hieronder vrijblijvend achter. We nemen contact met je op.

Contact

BC Drop Shot speelt op 2 locaties.

Hoofdlocatie:
Sportcentrum Mariahoeve
Het Kleine Loo 12
2592 CE  Den Haag

info@bcdropshot.nl


Powered by Phytalis | Disclaimer