Zomerbadminton

OP DIT MOMENT IS ER GEEN ZOMERBADMINTON BESCHIKBAAR.
WE ZIEN JE GRAAG TERUG IN  JUNI 2022!

ZOMERBADMINTON 2021

Hoe gaat dat

Ook in 2021 biedt BC Drop Shot weer ZOMERBADMINTON aan.

In de maanden juli en augustus is het voor leden en niet-leden mogelijk om op alle dagen van de week te spelen in Sportcentrum Mariahoeve. Hiervoor gelden wel een aantal 'spelregels' die we graag kort toelichten.

Vanwege de huidige COVID-19 maatregelen, volgen wij de richtlijnen, opgesteld door het RIVM, welke door NOC-NSF en Badminton Nederland zijn vertaald in een protocol Binnensport. 

Om het zomerbadminton ordentelijk te laten verlopen, hebben we de richtlijnen uit het protocol gebundeld met eigen aandachtspunten in de Spelregels Zomerbadminton.
 
TIJDSLOT RESERVEREN

Om deel te kunnen nemen aan het Zomerbadminton moet je van tevoren een tijdslot reserveren! Dit geldt zowel voor de leden van BC Drop Shot als voor externen. Zonder reservering word je niet toegelaten tot de speelhallen. Voor het reserveren kun je gebruik maken van de onderstaande button met de link naar het reserveringssysteem.

BESCHIKBAARHEID EN BETALING

Je vindt in ons reserveringssyteem ook de beschikbaarheid. Leden betalen uiteraard niets.

Ben je geen lid? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. Je kunt per keer betalen, kiezen voor een strippenkaart met korting, maar ook kiezen voor een veel aantrekkelijker abonnement. Je rekent in ons systeem direct af met iDEAL.

LET OP

JE MOET VERPLICHT EEN BAAN BOEKEN
VIA ONS RESERVERINGSSYTEEM 

Badminton bij Bc Drop shot

BC Drop Shot is een Haagse badmintonclub, opgericht in 1947. Bc Drop Shot speelt op allerhoogste niveau met behoud van sfeer en gezelligheid.

BC Drop Shot biedt 7 dagen per week mogelijkheden voor jeugd, recreanten en competitiespelers in Den Haag en Ypenburg. BC Drop Shot verzorgt trainingen op alle niveaus, biedt veel wedstrijdmogelijkheden en evenementen.

Aanvraag informatie lidmaatschap

Meer informatie over het lidmaatschap en/of de mogelijkheden. Laat je gegevens hieronder vrijblijvend achter. We nemen contact met je op.

Contact

BC Drop Shot speelt op 3 locaties. In Den Haag Mariahoeve - Haagse Hout. In Den Haag Ypenburg - Piet Vink Hal. In Den Haag Morgenstond-Sporthal Gaslaan.

Hoofdlocatie:
Sportcentrum Mariahoeve
Het Kleine Loo 12
2592 CE  Den Haag

info@bcdropshot.nl


Powered by Phytalis