Zomertoernooi

27 AUGUSTUS 2022

Schrijf je snel!

Jouw beste start van een nieuw seizoen

Bc Drop Shot - Zomertoernooi

Op 27 augustus 2022 is het tijd voor het traditionele BC Drop Shot - Zomertoernooi. Het zomertoernooi is jouw beste voorbereiding voor het nieuwe seizoen.

Zwitsers laddersysteem
Het zomertoernooi verloopt via het Zwitsers laddersysteem. Zo speel je gegarandeerd veel meer wedstrijden dan het traditionele ‘afvalsysteem’. Lekker voor je wedstrijdritme. Door het hoge aantal inschrijvingen zie je gelijk al je sportvrienden weer. En combineer dat met een lekker drankje en hapje op het heerlijke terras van Sportcentrum Mariahoeve met uitstekende horecavoorzieningen.

Dan weet je: dit is jouw beste start van een prachtig seizoen.

TIP: Schrijf snel in want het Zomertoernooi zit altijd heel snel vol!

INFO/INSCHRIJVEN

Badminton bij Bc Drop shot

BC Drop Shot is een Haagse badmintonclub, opgericht in 1947. Bc Drop Shot speelt op allerhoogste niveau met behoud van sfeer en gezelligheid.

BC Drop Shot biedt 7 dagen per week mogelijkheden voor jeugd, recreanten en competitiespelers op 2 locaties in Den Haag. BC Drop Shot verzorgt trainingen op alle niveaus, biedt veel wedstrijdmogelijkheden en evenementen.

Badge 100% websitetest
Aanvraag informatie lidmaatschap

Meer informatie over het lidmaatschap en/of de mogelijkheden. Laat je gegevens hieronder vrijblijvend achter. We nemen contact met je op.

Contact

BC Drop Shot speelt op 2 locaties.
In Den Haag Mariahoeve - Haagse Hout.
 In Den Haag Morgenstond - Sporthal  Gaslaan.

Hoofdlocatie:
Sportcentrum Mariahoeve
Het Kleine Loo 12
2592 CE  Den Haag

info@bcdropshot.nl


Powered by Phytalis