badminton?
dat is BC DropShot!

BC Drop Shot, een begrip in badmintonnend Nederland. De oudste club met jeugdig elan en volop activiteiten. Voor alle niveaus en elke leeftijd.

Rijke historie en ruime mogelijkheden

Joke van Beusekom

BC Drop Shot is de oudste badmintonclub van Nederland, opgericht op 1 oktober 1947. Onze lange historie heeft drie landskampioenschappen en enkele Nederlandse kampioenen opgeleverd. We zijn nu een grote, brede vereniging voor recreatie-, jeugd- en competitiespelers van alle niveaus.

Voor de topsporter en recreatief badmintonner

416698820 7101815723189959 4305331259528628131 n

Bc Drop Shot speelt sinds 2019, na 25 jaar, weer op het hoogste niveau in Nederland: de Eredivisie en behaalde direct de finale. BC Drop Shot heeft ambities, maar is ook jouw club voor recreatief badmintonnen, gezellig en gezond. Onze jeugdafdeling is een van de grotere van Nederland. 

Recreatie / Vrij

Bc Drop Shot biedt recreantenen unieke faciliteiten. Je kunt vijf keer (!) per week badmintonnen/ vrij spelen. En we hanteren geen afhangsysteem. Als je iets meer uit je spel wilt halen of lekker fit wilt worden, kun je kiezen voor onze speciale recreantentraining onder ... 

Competitie

421818787 7150010965037101 6511926446290079674 n

Bc Drop Shot komt uit in de Eredivisie, het hoogste niveau van Nederland, tot aan recreatief niveau en alles daar tussen in. Iedereen ongeacht niveau kan dus meedoen in de competitie. De competitiespelers trainen twee- of drie keer per week. Bc Drop Shot speelt ...

Jeugd

Badminton is bij uitstek een sport voor je kind. Je werkt aan je conditie op, doet een beroep op je coordinatie en jongens en meisjes spelen samen. Bc Drop Shot biedt trainingen op alle niveaus, op twee verschillende locaties in Den Haag (Mariahoeve en Gaslaan) ...

BC Drop Shot in Den Haag

Mariahoeve - Regentessekwartier

Bc Drop Shot heeft haar thuisbasis in Sportcentrum Mariahoeve (voor de wijken Mariahoeve, Haagse Hout en  Bezuidenhout). Daarnaast bieden we badminton in de wijken Ypenburg en Morgenstond.

BC Drop Shot vind je op 2 locaties in Den Haag. Onze 'thuisbasis' is Sportcentrum Mariahoeve. Daar spelen we de competitiewedstrijden. In de speciaal opgebouwde Van de Kolk Arena speelt team 1. Hier ben je getuige van absoluut topbadminton. Ook onze befaamde toernooien organiseren we hier. 

Naast onze thuisbasis vind je BC Drop Shot ook nog in het Regentessekwartier (sporthal Gaslaan). 

NIEUWS

Grand prix toernooi (211 x 75 cm) (Instagram bericht)

GRAND PRIX | MASTER FINALS - Save the date

Blokkeer 25 en 26 mei 2024 je agenda maar. Het is het weekend van alweer de 11e editie van het Grand Prix | Master Finals toernooi. Dit toernooi staat garant voor de combinatie van topspelers tot aan recreanten. 

The Finals(2)

TEAM 1 - MONTH OF TRUTH (week 2)

De eredivisie is in week 2 nog spannender geworden! Door een ruime overwinning vorige week staan we nu op de 3e plek. Een gunstige positie met zicht op de halve finales. 

Clubkampioenscahppen Club Championships (1)

TEAM 1 - MONTH OF TRUTH

De eredivisie is razend spannend! Ons eerste team staat nu 4e en slechts 2 punten verwijderd van nummer 3. Positie 3 is belangrijk: we maken via halve finales dan een goede kans om de finale van het kampioenschap van Nederland te bereiken.

Contact

Heb je vragen over de lidmaatschappen, trainingstijden, contributie? Stel je vraag hier, wij reageren zo spoedig mogelijk op je vraag.

Stel een vraag

Versturen
Badminton bij Bc Drop shot

BC Drop Shot is een Haagse badmintonclub, opgericht in 1947. Bc Drop Shot speelt op allerhoogste niveau met behoud van sfeer en gezelligheid.

BC Drop Shot biedt 7 dagen per week mogelijkheden voor jeugd, recreanten en competitiespelers op 2 locaties in Den Haag. BC Drop Shot verzorgt trainingen op alle niveaus, biedt veel wedstrijdmogelijkheden en evenementen.

Badge 100% websitetest
Aanvraag informatie lidmaatschap

Meer informatie over het lidmaatschap en/of de mogelijkheden. Laat je gegevens hieronder vrijblijvend achter. We nemen contact met je op.

Contact

BC Drop Shot speelt op 2 locaties.
In Den Haag Mariahoeve - Haagse Hout.
 In Den Haag Morgenstond - Sporthal  Gaslaan.

Hoofdlocatie:
Sportcentrum Mariahoeve
Het Kleine Loo 12
2592 CE  Den Haag

info@bcdropshot.nl


Powered by Phytalis