Zomerbadminton_2023
zomer & zon...
zomerbadminton

Van1 juni - 1 september is het weer tijd voor zomerbadminton. Reserveren van je tijdslot is verplicht en gaat gemakkelijk via ons online reserveringssyteem. 

Rijke historie en ruime mogelijkheden

Joke van Beusekom

BC Drop Shot is de oudste badmintonclub van Nederland, opgericht op 1 oktober 1947. Onze lange historie heeft drie landskampioenschappen en enkele Nederlandse kampioenen opgeleverd. We zijn nu een grote, brede vereniging voor recreatie-, jeugd- en competitiespelers van alle niveaus.

Voor de topsporter en recreatief badmintonner

Bc Drop Shot speelt sinds 2019, na 25 jaar, weer op het hoogste niveau in Nederland: de Eredivisie en behaalde direct de finale. BC Drop Shot heeft ambities, maar is ook jouw club voor recreatief badmintonnen, gezellig en gezond. Onze jeugdafdeling is een van de grotere van Nederland. 

Recreatie / Vrij

Bc Drop Shot biedt recreantenen unieke faciliteiten. Je kunt vijf keer (!) per week badmintonnen/ vrij spelen. En we hanteren geen afhangsysteem. Als je iets meer uit je spel wilt halen of lekker fit wilt worden, kun je kiezen voor onze speciale recreantentraining onder ... 

Competitie

Bc Drop Shot komt uit in de Eredivisie, het hoogste niveau van Nederland, tot aan recreatief niveau en alles daar tussen in. Iedereen ongeacht niveau kan dus meedoen in de competitie. De competitiespelers trainen twee- of drie keer per week. Bc Drop Shot speelt ...

Jeugd

Badminton is bij uitstek een sport voor je kind. Je werkt aan je conditie op, doet een beroep op je coordinatie en jongens en meisjes spelen samen. Bc Drop Shot biedt trainingen op alle niveaus, op twee verschillende locaties in Den Haag (Mariahoeve en Gaslaan) ...

BC Drop Shot in Den Haag

Mariahoeve - Regentessekwartier

BC Drop Shot vind je op 2 locaties in Den Haag. Onze 'thuisbasis' is Sportcentrum Mariahoeve. Daar spelen we de competitiewedstrijden. In de speciaal opgebouwde Van de Kolk Arena speelt team 1. Hier ben je getuige van absoluut topbadminton. Ook onze befaamde toernooien organiseren we hier. 

Naast onze thuisbasis vind je BC Drop Shot ook nog in het Regentessekwartier (sporthal Gaslaan). 

NIEUWS

Poster Grand Prix Master Finals

Grand Prix Toernooi | Master Finals loopt snel vol

Ruim 10 jaar geleden ontstond de eerste editie van het Grand Prix Toernooi als feestje van het 65-jarig jubileum van BC Drop Shot. Door enthousiasme van vele badmintonners is dit toernooi inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde en uitgebreid met de Master Finals. Hoe zit het ook alweer en waarom je vandaag nog moet inschrijven.

Over dynamiek en trots

Welkom op deze ALV. We kennen twee ALV’s per jaar. Deze, meestal aan het begin van een jaar heeft de Jaarrekening als onderwerp. De andere in de zomer meer de beleidsmatige en begrotingskant. Die ALV kijkt vooruit, deze ALV kijkt terug en wel naar seizoen 2021-2022. Goed dat jullie er zijn want zoals jullie weten vormen de leden het hoogste orgaan binnen een vereniging.

Wintertoernooi vol geboekt

BC Drop Shot Winter Toernooi 7 januari 2023 is vol

Op 7 januari 2023 is het tijd voor het traditionele en supergezellige BC Drop Shot - wintertoernooi. Het toernooi zit inmiddels vol! Uiteraard ben je van harte welkom om te komen kijken, spelers aan te moedigen en misschien om nieuwjaarswensen over te brengen!

Contact

Heb je vragen over de lidmaatschappen, trainingstijden, contributie? Stel je vraag hier, wij reageren zo spoedig mogelijk op je vraag.

Stel een vraag

Versturen
Badminton bij Bc Drop shot

BC Drop Shot is een Haagse badmintonclub, opgericht in 1947. Bc Drop Shot speelt op allerhoogste niveau met behoud van sfeer en gezelligheid.

BC Drop Shot biedt 7 dagen per week mogelijkheden voor jeugd, recreanten en competitiespelers op 2 locaties in Den Haag. BC Drop Shot verzorgt trainingen op alle niveaus, biedt veel wedstrijdmogelijkheden en evenementen.

Aanvraag informatie lidmaatschap

Meer informatie over het lidmaatschap en/of de mogelijkheden. Laat je gegevens hieronder vrijblijvend achter. We nemen contact met je op.

Contact

BC Drop Shot speelt op 2 locaties.
In Den Haag Mariahoeve - Haagse Hout.
 In Den Haag Morgenstond - Sporthal  Gaslaan.

Hoofdlocatie:
Sportcentrum Mariahoeve
Het Kleine Loo 12
2592 CE  Den Haag

info@bcdropshot.nl


Powered by Phytalis