Wintertoernooi EN 2023 2024

Je beste aanloop naar een nieuw jaar

BC Drop Shot - Wintertoernooi

Op zaterdag 30 december 2023 is het tijd voor het traditionele en supergezellige BC Drop Shot Wintertoernooi. Het wintertoernooi is jouw beste voornemen voor een sportief en gezond en sprankelend nieuw jaar.

Zwitsers laddersysteem
Het wintertoernooi verloopt via het Zwitsers laddersysteem. Zo speel je gegarandeerd veel meer wedstrijden dan het traditionele ‘afvalsysteem’. Lekker voor je wedstrijdritme en ideaal om al die calorietjes van feestelijke decembermaand kwijt te raken. Door het hoge aantal inschrijvingen zie je gelijk al je sportvrienden weer

Dan weet je: dit is jouw beste start van een prachtig mooi, sportief en gezond  nieuw jaar.

TIP: Schrijf snel in want het wintertoernooi is erg populair!

INFO/INSCHRIJVEN

Badminton bij Bc Drop shot

BC Drop Shot is een Haagse badmintonclub, opgericht in 1947. Bc Drop Shot speelt op allerhoogste niveau met behoud van sfeer en gezelligheid.

BC Drop Shot biedt 7 dagen per week mogelijkheden voor jeugd, recreanten en competitiespelers op 2 locaties in Den Haag. BC Drop Shot verzorgt trainingen op alle niveaus, biedt veel wedstrijdmogelijkheden en evenementen.

Badge 100% websitetest
Aanvraag informatie lidmaatschap

Meer informatie over het lidmaatschap en/of de mogelijkheden. Laat je gegevens hieronder vrijblijvend achter. We nemen contact met je op.

Contact

BC Drop Shot speelt op 2 locaties.
In Den Haag Mariahoeve - Haagse Hout.
 In Den Haag Morgenstond - Sporthal  Gaslaan.

Hoofdlocatie:
Sportcentrum Mariahoeve
Het Kleine Loo 12
2592 CE  Den Haag

info@bcdropshot.nl


Powered by Phytalis