Jeugd

Zoek je een leuke badmintonvereniging voor je kind(eren)? Badmintonclub Drop Shot heeft een grote, gezellige club jeugdleden van 6 tot 18 jaar. Er zijn trainingen op alle niveaus, op  twee verschillende locaties (Sportcentrum Mariahoeve, Sporthal Gaslaan).

Veel jeugdleden doen mee aan de competitie. Drop Shot organiseert toernooien en andere activiteiten voor de jeugd, zoals het jeugdkamp. Plezier staat voorop!
Voor de meer prestatiegerichte jeugdspelers zijn er selectietrainingen en wordt bij voldoende niveau (zowel speltechnisch als mentaal) meespelen in de seniorencompetitie in de meest geschikte divisie gestimuleerd (natuurlijk als de jeugdspeler zelf wil en de ouders hun toestemming geven).
Kinderen kunnen drie gratis proeflessen volgen, om te kijken of het bevalt. De trainer zorgt voor een leen-racket voor de proeflessen. Vraag een eerste proefles aan via jeugd@bcdropshot.nl.
Hieronder vind je meer informatie over het jeugdlidmaatschap bij Drop Shot. Heb je vragen, mail ons dan op jeugd@bcdropshot.nl.

Badminton bij Bc Drop shot

BC Drop Shot is een Haagse badmintonclub, opgericht in 1947. BC Drop Shot speelt op allerhoogste niveau met behoud van sfeer en gezelligheid.

BC Drop Shot biedt 7 dagen per week mogelijkheden voor jeugd, recreanten en competitiespelers op 2 locaties in Den Haag. BC Drop Shot verzorgt trainingen op alle niveaus, biedt veel wedstrijdmogelijkheden en evenementen.

Aanvraag informatie lidmaatschap

Meer informatie over het lidmaatschap en/of de mogelijkheden. Laat je gegevens hieronder vrijblijvend achter. We nemen contact met je op.

Contact

BC Drop Shot speelt op 2 locaties.

Hoofdlocatie:
Sportcentrum Mariahoeve
Het Kleine Loo 12
2592 CE  Den Haag

info@bcdropshot.nl


Powered by Phytalis | Disclaimer