Bc Drop Shot - Nieuws

Blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen

BC Drop Shot neemt afscheid van coach Dicky Palyama

28-05-2024

Het bestuur van Badmintonclub Drop Shot kondigt aan dat na een succesvolle samenwerking de samenwerking met coach en speler Dicky Palyama is beëindigd. Palyama, een icoon binnen de Nederlandse badmintonwereld, leverde een aanzienlijke bijdrage aan de groei en prestaties van de club.

Lars Kros blijft BC Drop Shot trouw

16-04-2024

Lars Kros blijft ook in 2024-2025 verbonden aan BC Drop Shot. BC Drop Shot is erg blij met de loyaliteit van Lars Kros. Kros die al meerdere seizoenen aan de Haagse club is verbonden, is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde.

Badminton bij Bc Drop shot

BC Drop Shot is een Haagse badmintonclub, opgericht in 1947. BC Drop Shot speelt op allerhoogste niveau met behoud van sfeer en gezelligheid.

BC Drop Shot biedt 7 dagen per week mogelijkheden voor jeugd, recreanten en competitiespelers op 2 locaties in Den Haag. BC Drop Shot verzorgt trainingen op alle niveaus, biedt veel wedstrijdmogelijkheden en evenementen.

Aanvraag informatie lidmaatschap

Meer informatie over het lidmaatschap en/of de mogelijkheden. Laat je gegevens hieronder vrijblijvend achter. We nemen contact met je op.

Contact

BC Drop Shot speelt op 2 locaties.

Hoofdlocatie:
Sportcentrum Mariahoeve
Het Kleine Loo 12
2592 CE  Den Haag

info@bcdropshot.nl


Powered by Phytalis | Disclaimer