Sponsors

Van de Kolk Hypotheken

Van de Kolk Hypotheken is sponsor van BC Drop Shot. Het is een familiebedrijf, opgericht door Jaap van de Kolk, een man die als speler en sponsor zijn sporen in de badmintonwereld heeft verdiend. Van de Kolk is in staat om een objectieve vergelijking te maken tussen verschillende geldverstrekkers en streeft altijd naar een optimale prijs/kwaliteit-verhouding. 

Persoonlijke service en op maat gemaakt advies staan hoog in het vaandel. Elke Dropshotter kan gebruik maken van de diensten! 

Wil je advies over hypotheken en/of verzekeringen? Schroom dan niet om een afspraak te maken met Jaap of Alex.

www.vandekolkhypotheken.nl

Macaré Sport

Macaré Sport is al jaren een begrip in badmintonland en zeker binnen BC Drop Shot. Er is geen Zomer- of Wintertoernooi zonder verkoopstand. Eigenaar Dave Macaré is zeer bekend in de Haagse badmintonwereld als speler bij DKC en inmiddels ook als trainer bij BC Drop Shot. Bij Macaré Sport (via de site of in de hal) vind je alles wat je als badmintonner nodig hebt!

Phytalis

Phytalis ondersteunt BC Drop Shot al jaren, o.a. als bedenker en hoofdsponsor van het Grand Prix-toernooi. Phytalis is opgericht door Robert Hoogland, voor veel leden van BC Drop Shot een begrip. Het is een marketing & communicatiebureau voor sport, bewegen, fysiotherapie en gezondsheidszorg. Phytalis brengt ideeën in beweging!

Lees meer >>

Victor

Victor is een van de grootste badmintonmerken ter wereld, van oorsprong afkomstig uit Taiwan. De producten worden in meer dan 40 landen verkocht. De laatste jaren sponsort Victor niet alleen de club BC Drop Shot, maar ook het Zomer- en Wintertoernooi. Ook deze relatie zetten we met plezier de komende jaren voort!

www.victor-europe.com

Praktijk voor Houding & Beweging

Goed bewegen leer je in de Praktijk voor Houding & Beweging met Oefentherapie Cesar.
Heb je klachten, pijn, stijfheid? Heb je last bij tijdens of na het badmintonnen? Of zelfs bij gewoon bewegen of juist bij zitten of staan? Kom naar ons toe, we helpen je er vanaf!
Bewegen doen we de hele dag, maar we zijn ons niet altijd bewust van hoe we bewegen. Bewegen is noodzakelijk voor onze gezondheid. Het is belangrijk goed te bewegen: tijdens je sport de juiste techniek toepassen, een goeie warming-up en cooling-down doen. Maar ook: op de juiste manier staan en zitten, weten hoe je kan bukken en tillen, lopen op een soepele manier. Alles zó dat je niet jezelf onnodig belast maar ook zó dat je je (de hele dag) fit en gezond voelt in je eigen lijf.
Eén op één, alle aandacht voor jouw probleem, je leert veel over je lichaam, straks los je zelf je beweegprobleem op en speel je zonder pijn!

Van der Wouden Managementbureau

Expertise en ervaring
Medio 2007 richt Henricvan der Wouden zijn eigen managementbureau voor de infrastructurele markt op om zo zijn rijke ervaring nog gerichter en doeltreffender te kunnen inzetten. U kunt dan ook u rekenen op zijn uitgebreide expertise en nuchtere advies.

Aan de basis van deze loopbaan staat een gedegen opleiding. Henric heeft in 1988 zijn HTS-opleiding in de richting Elektrotechniek afgerond. Vanuit zijn persoonlijke en zakelijke interesse voor bedrijfsprocessen heeft hij hier een studie Bedrijfskunde aan toegevoegd. Deze kennis, gecombineerd met zijn brede praktijkervaring maakt van Van der Wouden een allrounder en gewaardeerd adviseur.

Solide basis
Henric is twintig jaar werkzaam geweest bij een aantal grote bedrijven in de infrastructuur en de semi-overheid. Hier heeft hij onder andere functies vervuld in projectmanagement, heeft hij afdelingen/business-units geleid en bedrijven opgezet en bestuurd. Een solide basis om ook voor uw project oplossingsgericht op te kunnen treden.

Fysiopraktijk Rijswijk

Fysiotherapie Rijswijk onderzoekt & behandelt...
Fysiotherapie bij Fysiopraktijk Rijswijk is altijd gericht op de oorzaak. Onderzoek naar de oorzaak doen we zeer uitgebreid. Bij twijfel maken we direct een echo. Als de oorzaak duidelijk is, hebben we zeer ruime en de allernieuwste behandelmogelijkheden zoals shockwave en EPTE beschikbaar.  Dat werkt! U gaat snel vooruit. Wacht niet te lang want hoe eerder we starten, hoe sneller het resultaat. Maak vandaag nog een afspraak.
 
Fysio Rijswijk beweegt & traint...
Fysiotherapie bij Fysiopraktijk Rijswijk gaat veel verder. We stoppen niet bij behandelen. We zijn gespecialiseerd in preventie door specifieke trainingen en beweegprogramma's. Niet zomaar maar precies op maat. Ieder mens is uniek dus vraagt maatwerk. We gaan samen aan de slag om het allerbeste programma voor u te maken. Van topsporter tot aan bankzitter. Van 8 tot 98 jaar. We hebben 200 m² revalidatie- en trainingsruimte met professionele trainingsapparatuur. De 1e intake is helemaal gratis. Maak direct een afspraak voor een gratis beweegintake!

Badminton bij Bc Drop shot

BC Drop Shot is een Haagse badmintonclub, opgericht in 1947. BC Drop Shot speelt op allerhoogste niveau met behoud van sfeer en gezelligheid.

BC Drop Shot biedt 7 dagen per week mogelijkheden voor jeugd, recreanten en competitiespelers op 2 locaties in Den Haag. BC Drop Shot verzorgt trainingen op alle niveaus, biedt veel wedstrijdmogelijkheden en evenementen.

Aanvraag informatie lidmaatschap

Meer informatie over het lidmaatschap en/of de mogelijkheden. Laat je gegevens hieronder vrijblijvend achter. We nemen contact met je op.

Contact

BC Drop Shot speelt op 2 locaties.

Hoofdlocatie:
Sportcentrum Mariahoeve
Het Kleine Loo 12
2592 CE  Den Haag

info@bcdropshot.nl


Powered by Phytalis | Disclaimer