Bc Drop Shot - Nieuws

Blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen

Over dynamiek en trots

10-01-2023

Welkom op deze ALV. We kennen twee ALV’s per jaar. Deze, meestal aan het begin van een jaar heeft de Jaarrekening als onderwerp. De andere in de zomer meer de beleidsmatige en begrotingskant. Die ALV kijkt vooruit, deze ALV kijkt terug en wel naar seizoen 2021-2022. Goed dat jullie er zijn want zoals jullie weten vormen de leden het hoogste orgaan binnen een vereniging.

KOTAK MARKETING nieuwe sponsor

13-11-2022

Andreas Pohan Simandjuntak, eigenaar van KOTAK Marketing tekende op 12 november tijdens een wedstrijd van team 1 als nieuwe sponsor van BC Drop Shot. Deels voor dit seizoen en daarna voor nog eens 3 seizoenen.

Agenda

17-10-2022

Vrij spelen, competitie en/of training. We hebben een bijgewerkte agenda geplaatst op onze website. 

75 JAAR!

02-10-2022

Na heel wat voorbereidingen was het dan zover. Op 1 oktober 2022 vierde BC Drop Shot haar 75-jarig jubileum. Een mooi middag en avond en start van een heerlijk jubileumjaar.

Badminton bij Bc Drop shot

BC Drop Shot is een Haagse badmintonclub, opgericht in 1947. BC Drop Shot speelt op allerhoogste niveau met behoud van sfeer en gezelligheid.

BC Drop Shot biedt 7 dagen per week mogelijkheden voor jeugd, recreanten en competitiespelers op 2 locaties in Den Haag. BC Drop Shot verzorgt trainingen op alle niveaus, biedt veel wedstrijdmogelijkheden en evenementen.

Aanvraag informatie lidmaatschap

Meer informatie over het lidmaatschap en/of de mogelijkheden. Laat je gegevens hieronder vrijblijvend achter. We nemen contact met je op.

Contact

BC Drop Shot speelt op 2 locaties.

Hoofdlocatie:
Sportcentrum Mariahoeve
Het Kleine Loo 12
2592 CE  Den Haag

info@bcdropshot.nl


Powered by Phytalis | Disclaimer