Bc Drop Shot - Nieuws

Blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen

Eerste inspiratiesessie 2027

08-06-2022

Op Tweede Pinksterdag kwam een betrokken groep mensen vanuit BC Drop Shot bij elkaar, aangevuld met enkele inspirerende sprekers zoals de voorzitter van Badminton Nederland en de Voorzitter van de Zwitsers Bond, met zitting in de Europese en wereldfederatie.  Het doel: gezamenlijk inspireren en verkennen van BC Drop Shot in 2027.

ZOMERBADMINTON

06-06-2022

Lekker de hele zomer door badmintonnen. Dat kan en dat ook nog bijna elke dag bij BC Drop Shot. We bieden je ook in 2022 heel graag weer Zomerbadminton aan! We hebben ervoor gekozen erg RUIM in te huren en een SUPERVOORDELIG abonnement aan te bieden. Zo kunnen we allemaal weer genieten van onze mooie sport.

ALV 8 april 2022

04-04-2022

Op 8 april 2022 houdt BC Drop Shot haar algemene Ledenvergadering

Aanvang: 20.00 uur - Inloop vanaf 19.50 uur

Locatie: Sportcentrum Mariahoeve

Badminton bij Bc Drop shot

BC Drop Shot is een Haagse badmintonclub, opgericht in 1947. BC Drop Shot speelt op allerhoogste niveau met behoud van sfeer en gezelligheid.

BC Drop Shot biedt 7 dagen per week mogelijkheden voor jeugd, recreanten en competitiespelers op 2 locaties in Den Haag. BC Drop Shot verzorgt trainingen op alle niveaus, biedt veel wedstrijdmogelijkheden en evenementen.

Aanvraag informatie lidmaatschap

Meer informatie over het lidmaatschap en/of de mogelijkheden. Laat je gegevens hieronder vrijblijvend achter. We nemen contact met je op.

Contact

BC Drop Shot speelt op 2 locaties.

Hoofdlocatie:
Sportcentrum Mariahoeve
Het Kleine Loo 12
2592 CE  Den Haag

info@bcdropshot.nl


Powered by Phytalis | Disclaimer