75 JAAR!

02-10-2022

Na heel wat voorbereidingen was het dan zover. Op 1 oktober 2022 vierde BC Drop Shot haar 75-jarig jubileum. Een mooi middag en avond en start van een heerlijk jubileumjaar.

Om 17.00 uur werden gasten ontvangen voor een mooie receptie. Bezoekers kwamen vanuit de rijke historie en de huidige leden. Ook waren we zeer verheugd met de uitgebreide delegatie van de bond: Badminton Nederland en de afvaardiging van de gemeente Den Haag.

Om 17.15 uur konden we gezamenlijk het glas heffen op een gezonde vereniging. Robert Hoogland, voorzitter BC Drop Shot ging in op het verenigen en wat dat nu betekent. Daarna nam Jan Helmond, bondsvoorzitter het stokje over. Helmond had mooie woorden en verraste de club met een hele bijzondere erepenning.  

Rond 18.00 uur stond de wedstrijd BC Drop Shot 1 tegen VELO 1 op het programma. Een mooie wedstrijd en vanuit de receptie met heel veel publiek. De Van de Kolk Arena was met al dat publiek. Dit sfeertje smaakt naar meer.

De avond werd feestelijk afgesloten met de band ‘Pearly Gates’ waarvan Drop Shot lid Sandra Kroon de leadzanger is.

Door de vele positieve geluiden kijken we terug op een fantastisch mooie middag en avond. Het was de perfecte Kick-Off voor nog veel meer mooie dingen in dit jubileumjaar.  

Badminton bij Bc Drop shot

BC Drop Shot is een Haagse badmintonclub, opgericht in 1947. BC Drop Shot speelt op allerhoogste niveau met behoud van sfeer en gezelligheid.

BC Drop Shot biedt 7 dagen per week mogelijkheden voor jeugd, recreanten en competitiespelers op 2 locaties in Den Haag. BC Drop Shot verzorgt trainingen op alle niveaus, biedt veel wedstrijdmogelijkheden en evenementen.

Aanvraag informatie lidmaatschap

Meer informatie over het lidmaatschap en/of de mogelijkheden. Laat je gegevens hieronder vrijblijvend achter. We nemen contact met je op.

Contact

BC Drop Shot speelt op 2 locaties.

Hoofdlocatie:
Sportcentrum Mariahoeve
Het Kleine Loo 12
2592 CE  Den Haag

info@bcdropshot.nl


Powered by Phytalis | Disclaimer