ALV ondersteunt richting en keuzes

28-08-2021

Op vrijdag 27 augustus heeft Bc Drop Shot haar ALV gehouden. Er lag onder meer een uitdagende begroting op tafel, herverkiezingen en uitbreiding bestuur.

Na een seizoen dat volledig onder invloed stond van Corona en waarvan de toekomst nog onzeker is, heeft het bestuur ingezet om te blijven investeren in optimale faciliteiten en ruime mogelijkheden, juist in deze moeilijke tijden. Een weliswaar verantwoorde investering, maar dus geen bezuiniging om mogelijke inkomstenterugval op te vangen. De aanwezige leden ondersteunde deze visie en zijn unaniem akkoord gegaan. Op weg naar hopelijk een mooi seizoen. We hebben er allemaal zin in.

Daarnaast is in deze ALV is de voorzitter herkozen en zijn twee nieuwe bestuursleden toegetreden. Het bestuur van Bc Drop Shot bestaat nu uit 5 bestuursleden en is klaar voor uitdagende taken.

Tijdens de rondvraag en de borrel daarna hebben leden en bestuur nog inspirerende gesprekken met elkaar gevoerd over verschillende keuzes die passen bij een vereniging in beweging. Al met al een geslaagde ALV met een zeer fijne en constructieve inbreng door de leden.

Badminton bij Bc Drop shot

BC Drop Shot is een Haagse badmintonclub, opgericht in 1947. BC Drop Shot speelt op allerhoogste niveau met behoud van sfeer en gezelligheid.

BC Drop Shot biedt 7 dagen per week mogelijkheden voor jeugd, recreanten en competitiespelers op 2 locaties in Den Haag. BC Drop Shot verzorgt trainingen op alle niveaus, biedt veel wedstrijdmogelijkheden en evenementen.

Aanvraag informatie lidmaatschap

Meer informatie over het lidmaatschap en/of de mogelijkheden. Laat je gegevens hieronder vrijblijvend achter. We nemen contact met je op.

Contact

BC Drop Shot speelt op 2 locaties.

Hoofdlocatie:
Sportcentrum Mariahoeve
Het Kleine Loo 12
2592 CE  Den Haag

info@bcdropshot.nl


Powered by Phytalis | Disclaimer