BC Drop Shot bereikt opnieuw record met 288 spelers...

13-05-2024

“Het moet niet gekker worden,” zo sprak vanochtend onze toernooidirecteur. Onze Badmintonclub Drop Shot heeft voor haar 11e editie van het Grand Prix | Master Finals toernooi nu al 288 spelers aangetrokken, wat betekent dat we ruim 515 wedstrijden zullen afwerken in één weekend. Een absoluut record!

Zelfs in een tijd waarin de populariteit van badminton dalend is of gelijk blijft, groeit BC Drop Shot tegen alle verhoudingen in. In leden en activiteiten! Het bewijst maar weer eens dat badminton een sport is die leeft en groeit, vooral bij BC Drop Shot. En logisch ook: racketsporters leven aantoonbaar langer en behouden op latere leeftijd betere hersenfuncties (door gecoördineerd samenspel van armen en benen).

Onvermoeibare inzet πŸ’ͺ

Deze mijlpaal is niet alleen te danken aan de passie van onze leden, maar is toch vooral een grote shout out naar onze vrijwilligers. Met een onvermoeibaarheid inzet zetten zij zich in voor onze succesvolle toernooien en de vele andere activiteiten. Samen met die inzet en de onschatbare steun van onze betrokken sponsors zijn we de bruisende vereniging die we vandaag de dag zijn, met activiteiten voor alle niveaus, van top tot recreant.

Top evenement ⚑

Het weekend van 25 en 26 mei belooft dus een fantastisch goed bezet evenement te worden, waarbij de top van Nederland het tegen elkaar opneemt, maar waar ook genoeg ruimte is voor spelers van alle niveaus om de strijd aan te gaan.

Gratis toegang πŸ†“

Kom gerust langs. Toegang is gratis! Als je nog niets van deze sport weet, leg ik je natuurlijk graag het een en ander uit. Geniet van actie, strijd en zeker ook het plezier en de ontspanning op het mooie terras.

Maar pas op, voordat je het weet, ben je verslingerd aan de sport en voel je je net zo thuis bij onze club als wij allemaal doen! 😍

Badminton bij Bc Drop shot

BC Drop Shot is een Haagse badmintonclub, opgericht in 1947. BC Drop Shot speelt op allerhoogste niveau met behoud van sfeer en gezelligheid.

BC Drop Shot biedt 7 dagen per week mogelijkheden voor jeugd, recreanten en competitiespelers op 2 locaties in Den Haag. BC Drop Shot verzorgt trainingen op alle niveaus, biedt veel wedstrijdmogelijkheden en evenementen.

Aanvraag informatie lidmaatschap

Meer informatie over het lidmaatschap en/of de mogelijkheden. Laat je gegevens hieronder vrijblijvend achter. We nemen contact met je op.

Contact

BC Drop Shot speelt op 2 locaties.

Hoofdlocatie:
Sportcentrum Mariahoeve
Het Kleine Loo 12
2592 CE  Den Haag

info@bcdropshot.nl


Powered by Phytalis | Disclaimer