BC Drop Shot bouwt verder

31-03-2023

BC Drop Shot bouwt verder en presenteert haar nieuwe aanwinst: Iris van Leijsen. Een aanwinst met veel ruimte voor groei.

De pas 18 jarige Iris van Leijsen wist in de recent gehouden Nederlandse kampioenschappen nog een finaleplek in het vrouwendubbel te bemachtigen. Een prachtige prestatie.

Van Leijsen: "Ik heb zin om volgend seizoen voor BC Drop Shot te spelen. Ik ervaar daar altijd een goed sportklimaat. Ze maken echt iets van de eredivisie en daar zou ik graag mijn steentje aan bijdragen."

BC Drop Shot is blij met de komst van Iris. Coach Dicky Palyama: "Ze begint in de dubbels echt te groeien en dat is wat we echt nodig hebben. Ze past ook in de filosofie voor komend seizoen om een team te bouwen dat een mix vormt tussen jong, relatief onervaren spelers en meer ervaren spelers."

Voorzitter Robert Hoogland vult aan: "De nu nog jongere spelers kunnen op de middellange termijn uitgroeien tot vaste waarden. Zo ontwikkelt BC Drop Shot tot een stabiele eredivisieclub. Met die vaste waarden wordt het voor alle clubleden gemakkelijker om te verbinden aan team 1 waardoor we als club doorgroeien. Verbinden en verenigen zijn belangrijke doelen in ons beleid."

Meer info? Mail: voorzitter@bcdropshot.nl

=====

BC Drop Shot, opgericht in 1947, biedt badmintonplezier op alle niveaus. Van recreanten tot aan eredivisie. Voornamelijk de jeugd groeit en ontwikkelt de laatste jaren enorm door. BC Drop Shot staat bekend om vele evenementen. Het bekendst zijn de succesvolle toernooien. Op 27 en 28 mei 2023 wordt het Grand Prix | Master Finals Toernooi weer in sportcentrum Mariahoeve georganiseerd.


Badminton bij Bc Drop shot

BC Drop Shot is een Haagse badmintonclub, opgericht in 1947. BC Drop Shot speelt op allerhoogste niveau met behoud van sfeer en gezelligheid.

BC Drop Shot biedt 7 dagen per week mogelijkheden voor jeugd, recreanten en competitiespelers op 2 locaties in Den Haag. BC Drop Shot verzorgt trainingen op alle niveaus, biedt veel wedstrijdmogelijkheden en evenementen.

Aanvraag informatie lidmaatschap

Meer informatie over het lidmaatschap en/of de mogelijkheden. Laat je gegevens hieronder vrijblijvend achter. We nemen contact met je op.

Contact

BC Drop Shot speelt op 2 locaties.

Hoofdlocatie:
Sportcentrum Mariahoeve
Het Kleine Loo 12
2592 CE  Den Haag

info@bcdropshot.nl


Powered by Phytalis | Disclaimer