BC Drop Shot neemt afscheid van coach Dicky Palyama

28-05-2024

Het bestuur van Badmintonclub Drop Shot kondigt aan dat na een succesvolle samenwerking de samenwerking met coach en speler Dicky Palyama is beëindigd. Palyama, een icoon binnen de Nederlandse badmintonwereld, leverde een aanzienlijke bijdrage aan de groei en prestaties van de club.

Onder leiding van coach en speler Palyama heeft Badmintonclub Drop Shot diverse hoogtepunten bereikt. Zijn fantastische spel en inzicht hebben de club op een hoog niveau gehouden.

Andere keuzes

Oud clublid Palyama werd en wordt enorm gewaardeerd, maar omdat de club jeugdontwikkeling, breedtesport en topsport logischer wil integreren en versnelling wil geven aan het passend organiseren van het technisch beleid, worden vanaf het nieuwe seizoen andere keuzes gemaakt. Inmiddels is de club in afrondend overleg voor de beste oplossing voor de toekomst. Binnen niet al te lange termijn hoopt BC Drop Shot daarover verder te informeren.

Het bestuur dankt Palyama voor zijn inzet en betrokkenheid en hoopt hem op de banen in de verschillende hallen tegen te blijven komen.

[Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Robert Hoogland, voorzitter via voorzitter@bcdropshot.nl]

Badminton bij Bc Drop shot

BC Drop Shot is een Haagse badmintonclub, opgericht in 1947. BC Drop Shot speelt op allerhoogste niveau met behoud van sfeer en gezelligheid.

BC Drop Shot biedt 7 dagen per week mogelijkheden voor jeugd, recreanten en competitiespelers op 2 locaties in Den Haag. BC Drop Shot verzorgt trainingen op alle niveaus, biedt veel wedstrijdmogelijkheden en evenementen.

Aanvraag informatie lidmaatschap

Meer informatie over het lidmaatschap en/of de mogelijkheden. Laat je gegevens hieronder vrijblijvend achter. We nemen contact met je op.

Contact

BC Drop Shot speelt op 2 locaties.

Hoofdlocatie:
Sportcentrum Mariahoeve
Het Kleine Loo 12
2592 CE  Den Haag

info@bcdropshot.nl


Powered by Phytalis | Disclaimer