BC Drop Shot Winter Toernooi 7 januari 2023 is vol

08-12-2022

Op 7 januari 2023 is het tijd voor het traditionele en supergezellige BC Drop Shot - wintertoernooi. Het toernooi zit inmiddels vol! Uiteraard ben je van harte welkom om te komen kijken, spelers aan te moedigen en misschien om nieuwjaarswensen over te brengen!

Zwitsers laddersysteem
Het wintertoernooi verloopt via het Zwitsers laddersysteem. Zo speel je gegarandeerd veel meer wedstrijden dan het traditionele ‘afvalsysteem’. Lekker voor je wedstrijdritme en ideaal om al die calorietjes van feestelijke decembermaand kwijt te raken. Bekijk onze pagina.

Badminton bij Bc Drop shot

BC Drop Shot is een Haagse badmintonclub, opgericht in 1947. BC Drop Shot speelt op allerhoogste niveau met behoud van sfeer en gezelligheid.

BC Drop Shot biedt 7 dagen per week mogelijkheden voor jeugd, recreanten en competitiespelers op 2 locaties in Den Haag. BC Drop Shot verzorgt trainingen op alle niveaus, biedt veel wedstrijdmogelijkheden en evenementen.

Aanvraag informatie lidmaatschap

Meer informatie over het lidmaatschap en/of de mogelijkheden. Laat je gegevens hieronder vrijblijvend achter. We nemen contact met je op.

Contact

BC Drop Shot speelt op 2 locaties.

Hoofdlocatie:
Sportcentrum Mariahoeve
Het Kleine Loo 12
2592 CE  Den Haag

info@bcdropshot.nl


Powered by Phytalis | Disclaimer