Clubkampioenschappen: genieten!

03-03-2024

Februari bij BC Drop Shot betekent maar één ding: het is tijd voor de legendarische clubkampioenschappen! Een evenement waar alle leden reikhalzend naar uitkijken

En dit jaar was het zeker geen uitzondering. Van doorgewinterde veteranen tot enthousiaste nieuwkomers, de banen waren gevuld met spelers die allemaal maar één doel hadden:  hun naam graveren in de geschiedenis van de club: de eeuwige roem!

De sfeer was de afgelopen dagen gevuld met gelach, gejuich en af en toe een vleugje competitieve rivaliteit - precies zoals het hoort bij een evenement als dit. De dubbelspelwedstrijden waren soms verassend met teams die zoekend waren naar een perfecte samenwerking.

Elk punt was een strijd op zich, tegen de tegenstanders en voor ieder speler. Alle deelnemers gaven alles wat ze hadden, wetende dat er meer op het spel stond dan alleen een trofee - er ging ook eeuwige roem mee gepaard!

De rallies waren episch, de spanning was voelbaar en het publiek juichte elke winnende slag toe. Na dagen van intense competitie en onvergetelijke momenten was het tijd om de winnaars te kronen. Met trots werden de trofeeën uitgereikt, maar ook voor degenen die niet als winnaars uit de bus kwamen, was er nog steeds reden tot viering - want bij BC Drop Shot gaat het om meer dan alleen winnen, het gaat om deel uitmaken van een hechte club van gelijkgestemde mensen die een passie delen voor dezelfde sport. Na de prijsuitreijking stnd een heerlijk diner klaar en was het tijd voor een Glitter & Glamour clubavond. 

Hopelijk zien we volgend jaar wel meer en nieuwe gezichten op de baan, klaar om de uitdaging aan te gaan en hun eigen stempel te drukken op de geschiedenis van BC Drop Shot. Maar één ding is zeker: de geest van kameraadschap zal altijd blijven branden, want dat is wat deze club, onze club zo bijzonder maakt.

Clubfeest
Clubfeest 2
Badminton bij Bc Drop shot

BC Drop Shot is een Haagse badmintonclub, opgericht in 1947. BC Drop Shot speelt op allerhoogste niveau met behoud van sfeer en gezelligheid.

BC Drop Shot biedt 7 dagen per week mogelijkheden voor jeugd, recreanten en competitiespelers op 2 locaties in Den Haag. BC Drop Shot verzorgt trainingen op alle niveaus, biedt veel wedstrijdmogelijkheden en evenementen.

Aanvraag informatie lidmaatschap

Meer informatie over het lidmaatschap en/of de mogelijkheden. Laat je gegevens hieronder vrijblijvend achter. We nemen contact met je op.

Contact

BC Drop Shot speelt op 2 locaties.

Hoofdlocatie:
Sportcentrum Mariahoeve
Het Kleine Loo 12
2592 CE  Den Haag

info@bcdropshot.nl


Powered by Phytalis | Disclaimer