Drop Shotter Meike de Kraa naar EPC 2023

13-08-2023

Drop Shotter Meike de Kraa is nu officieel deelnemer aan het Europees kampioenschap Para badminton in Ahoy Rotterdam. Fantastisch dat het harde werken succes heeft.

Het was nog even wachten op de officiele classificatie. Maar vandaag is het dan definitief. Meike de Kraa speelster van BC Drop Shot is officieel deelnemer aan de EPC (European Para Championships) in Ahoy Rotterdam. 

Meike heeft direct na de competitie, verschillende toernooien gespeeld en keihard getraind om helemaal klaar te zijn voor deze EPC. Het bamintontoernooi start dinsdag, 15 augustus as. 

Rotterdam heeft de primeur van deze championships. Kom je Meike aanmoedigen, kaarten zijn slechts € 7,50. Kun je ook nog andere para sporters in actie zien. Je kunt haar verrichtingen natuurlijk ook volgen via de officiele kanalen en socials:

Website European Para Championships
Facebook Meike
Instagram Meike

Badminton bij Bc Drop shot

BC Drop Shot is een Haagse badmintonclub, opgericht in 1947. BC Drop Shot speelt op allerhoogste niveau met behoud van sfeer en gezelligheid.

BC Drop Shot biedt 7 dagen per week mogelijkheden voor jeugd, recreanten en competitiespelers op 2 locaties in Den Haag. BC Drop Shot verzorgt trainingen op alle niveaus, biedt veel wedstrijdmogelijkheden en evenementen.

Aanvraag informatie lidmaatschap

Meer informatie over het lidmaatschap en/of de mogelijkheden. Laat je gegevens hieronder vrijblijvend achter. We nemen contact met je op.

Contact

BC Drop Shot speelt op 2 locaties.

Hoofdlocatie:
Sportcentrum Mariahoeve
Het Kleine Loo 12
2592 CE  Den Haag

info@bcdropshot.nl


Powered by Phytalis | Disclaimer