Eerste inspiratiesessie 2027

08-06-2022

Op Tweede Pinksterdag kwam een betrokken groep mensen vanuit BC Drop Shot bij elkaar, aangevuld met enkele inspirerende sprekers zoals de voorzitter van Badminton Nederland en de Voorzitter van de Zwitsers Bond, met zitting in de Europese en wereldfederatie.  Het doel: gezamenlijk inspireren en verkennen van BC Drop Shot in 2027.

In 2027 bestaat BC Drop Shot 80 jaar. We willen dan 80 jaar jong zijn. Het goede behouden, maar niet bang zijn voor verandering, vernieuwing en innovaties. Na twee inspirerende sprekers In verschillende groepen spraken we over onze doelgroepen, financiële zaken en was er ruimte voor een open brainstorm.

Uitgangspunt is dat BC Drop Shot is een ambitieuze club waar zowel de topsporters, de breedtesporters en de recreatieve sporters zich bijzonder goed thuis voelen. Dat vraagt veel aandacht, tijd en investering, maar zal nooit ten koste mogen gaan van de allerbelangrijkste waarde: Verbinding van leden. Het is immers het bestaansrecht van het verenigingen.

Ons ideaalbeeld: spelers, vrijwilligers en bestuurders zijn open, toegankelijk en positief. Leden uiten zich positief over hun club omdat ze verbinding en betrokkenheid ervaren. Dat vraagt veel van bestuurders, trainers, vrijwilligers én zeker ook van leden. Samenkracht is de sleutel. We hebben een eerste verkenning heel positief afgerond. Op naar de volgende ronde.

Badminton bij Bc Drop shot

BC Drop Shot is een Haagse badmintonclub, opgericht in 1947. BC Drop Shot speelt op allerhoogste niveau met behoud van sfeer en gezelligheid.

BC Drop Shot biedt 7 dagen per week mogelijkheden voor jeugd, recreanten en competitiespelers op 2 locaties in Den Haag. BC Drop Shot verzorgt trainingen op alle niveaus, biedt veel wedstrijdmogelijkheden en evenementen.

Aanvraag informatie lidmaatschap

Meer informatie over het lidmaatschap en/of de mogelijkheden. Laat je gegevens hieronder vrijblijvend achter. We nemen contact met je op.

Contact

BC Drop Shot speelt op 2 locaties.

Hoofdlocatie:
Sportcentrum Mariahoeve
Het Kleine Loo 12
2592 CE  Den Haag

info@bcdropshot.nl


Powered by Phytalis | Disclaimer