Grand Prix Toernooi | Master Finals loopt snel vol

29-04-2023

Ruim 10 jaar geleden ontstond de eerste editie van het Grand Prix Toernooi als feestje van het 65-jarig jubileum van BC Drop Shot. Door enthousiasme van vele badmintonners is dit toernooi inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde en uitgebreid met de Master Finals. Hoe zit het ook alweer en waarom je vandaag nog moet inschrijven.

Nu we ons 75e verjaardag vieren gaan we dus ook onze 10e editie vieren. Het Grand Prix toernooi is enkele jaren geleden uitgebreid met een Master Finals. Sindsdien bekend als Grand Prix | Master Finals. Hoe zit het ook alweer?

Master Finals
De Master Finals is het eindtoernooi van alle master toernooien. Iedereen schrijft zich in voor het Grand Prix toernooi, maar alleen de 8 hoogstgeplaatste spelers/koppels uit het Mastercircuit van zes voorafgaande Mastertoernooien kunnen meedoen met de Master Finals. Je kan je alleen kwalificeren als je aan 3 of meer master toernooien hebt meegedaan. De toernooiorganisatie zal de spelers in het juiste toernooi plaatsen op basis van de ranglijst.

De verliezers van de kwartfinales binnen de Master Finals stromen in bij de kwartfinales van de GP-klasse van het Grand Prix toernooi. Zo is iedereen gegarandeerd van een paar goede wedstrijden en misschien mooie prijzen.

De winnaar van de Master Finals (per enkelspeler/per dubbelkoppel) ontvangt een geldprijs van €400,00.

Grand Prix
Het Grand Prix toernooi is open voor alle spelers in categorie 1 ("GP-klasse") en de categorieën 3, 5 en 7. Dus of je nu tot de top van Nederland behoort of net bent begonnen met deze mooie sport, je bent van harte uitgenodigd om je in te schrijven.

Prijzenpot
Het Grand Prix toernooi heeft een duidelijk ruimere prijzenpot dan alle andere toernooien. Zo levert het Grand prix toernooi je misschien meer op dan een paar lekkere wedstrijden.

MEEAT
Naast lekker zweten en genieten van de topwedstrijden van Nederlandse topspelers, is het relaxte sfeertje ook belangrijk. Er is veel ruimte voor gezelligheid, een hapje en een drankje op het terras van ons prachtige sportcentrum. Je kunt zelfs kiezen voor een aantrekkelijke toernooihap. We noemen dat MEEAT (samentrekking van meet en eat).

Ben je erbij
We hopen dat jij er ook weer bij bent. Natuurlijk als speler, maar als je niet speelt, ben je natuurlijk ook van harte welkom als toeschouwer. O ja vergeet niet in te schrijven, zou jammer zijn als we al vol zitten…

Inschrijven? Klik hier!

Badminton bij Bc Drop shot

BC Drop Shot is een Haagse badmintonclub, opgericht in 1947. BC Drop Shot speelt op allerhoogste niveau met behoud van sfeer en gezelligheid.

BC Drop Shot biedt 7 dagen per week mogelijkheden voor jeugd, recreanten en competitiespelers op 2 locaties in Den Haag. BC Drop Shot verzorgt trainingen op alle niveaus, biedt veel wedstrijdmogelijkheden en evenementen.

Aanvraag informatie lidmaatschap

Meer informatie over het lidmaatschap en/of de mogelijkheden. Laat je gegevens hieronder vrijblijvend achter. We nemen contact met je op.

Contact

BC Drop Shot speelt op 2 locaties.

Hoofdlocatie:
Sportcentrum Mariahoeve
Het Kleine Loo 12
2592 CE  Den Haag

info@bcdropshot.nl


Powered by Phytalis | Disclaimer