Hoofdmacht BC Drop Shot versterkt zich

29-03-2023

De hoofdmacht van BC Drop Shot, uitkomend in de eredivisie badminton, heeft zich versterkt met Nick Fransman, een van Nederlandst beste badmintonspelers. 

Nick Fransman staat al een tijdje op de shortlist van coach Dicky Palyama. Palyama speelde veel met Fransman en soms trainen ze samen. Palyama: "Dit jaar wilden we echt ons team versterken met meer spelers van eigen bodem.  Fransman past daar perfect bij."

Voorzitter Robert Hoogland: "We zijn ontzettend blij met deze versterking. We kennen Nick als een stilist met een prachtige touch. Alleen als badmintonliefhebber zien we er naar uit om nog vaker van zijn prachtige spel te genieten. Daarnaast is Nick zeer toegankelijk en dat past in de nieuwe koers van ons eerste team."

Meer info? Mail: voorzitter@bcdropshot.nl

BC Drop Shot, opgericht in 1947, biedt badmintonplezier op alle niveaus. Van recreanten tot aan eredivisie. Voornamelijk de jeugd groeit en ontwikkelt de laatste jaren enorm door. BC Drop Shot staat bekend om vele evenementen. Het bekendst zijn de succesvolle toernooien. Op 27 en 28 mei 2023 wordt het Grand Prix | Master Finals Toernooi weer in sportcentrum Mariahoeve georganiseerd.

Badminton bij Bc Drop shot

BC Drop Shot is een Haagse badmintonclub, opgericht in 1947. BC Drop Shot speelt op allerhoogste niveau met behoud van sfeer en gezelligheid.

BC Drop Shot biedt 7 dagen per week mogelijkheden voor jeugd, recreanten en competitiespelers op 2 locaties in Den Haag. BC Drop Shot verzorgt trainingen op alle niveaus, biedt veel wedstrijdmogelijkheden en evenementen.

Aanvraag informatie lidmaatschap

Meer informatie over het lidmaatschap en/of de mogelijkheden. Laat je gegevens hieronder vrijblijvend achter. We nemen contact met je op.

Contact

BC Drop Shot speelt op 2 locaties.

Hoofdlocatie:
Sportcentrum Mariahoeve
Het Kleine Loo 12
2592 CE  Den Haag

info@bcdropshot.nl


Powered by Phytalis | Disclaimer